Ενσωματώνονται τρεις παίκτες στην προετοιμασία της ΑΕΚ
Σήμερα και αύριο θα βρεθούν στο Άλκμααρ οι Ελίασον, Μουκουντί, Ρότα για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ΑΕΚ
Η αποστολή της ΑΕΚ είναι στο Άλκμααρ από χθες, βράδυ Κυριακής (23/6) και έχει ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της εν όψει της νέας χρονιάς.
Σήμερα Δευτέρα (24/6) και αύριο Τρίτη (25/6) θα ενσωματωθούν τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές. Τις επόμενες ώρες θα βρεθούν στην Ολλανδία οι Νίκλας Ελίασον, Άρολντ Μουκουντί, ενώ αύριο θα φτάσει στο Άλκμααρ ο Λάζαρος Ρότα. Ο Ματίας Αλμέιδα τους είχε δώσει έξτρα μέρες ξεκούρασης, λόγω των διεθνών υποχρεώσεών τους.
Στην Αθήνα λόγω τραυματισμού έχει μείνει ο Ροδόλφο Πισάρο, ενώ στο Euro βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Νταμιάν Σιμάνσκι, Ντομαγκόι Βίντα, Στίβεν Τσούμπερ και στο Κόπα Αμέρικα οι Ορμπελίν Πινέδα και Άλεξ Κάλενς. Εκτός είναι και οι υπό αποχώρησηΑθανασιάδης και Στάνκοβιτς.
Ο Αλμέιδα περιμένει τις επόμενες μέρες πιθανότατα την πρώτη άφιξη, καθώς η μεταγραφή του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στην «Ένωση» είναι προ των πυλών.
- Ισπανία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες μετά από πυρκαγιά
- Super League: Ο Βεργέτης ορίστηκε στην Τούμπα, ο Ματσούκας στο ΟΦΗ – Ολυμπιακός
- Θεσσαλονίκη: «Έναν χρόνο τι έκανε η Ββάθμια;» – Αναφορές του δικηγόρου της οικογένειας της εκπαιδευτικού για ύπαρξη βίντεο
- Το Cartier ρολόι, τα δώρα, οι χάρες, οι ανταλλαγές – Η δημοσιογράφος του Χόλιγουντ, Πέγκι Σίγκαλ, αποκαλύπτει τα πάρε-δώσε με τον Έπσταϊν
- Πώς οι επιθέσεις του Ιράν απειλούν επενδύσεις τρισεκατομμυρίων στην ΑΙ
- Δεύτερο… πιάτο στους «16» του Champions League με «γιγαντομαχία» Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι


