Μητσοτάκης με Μαρέβα και Κασσελάκης με Τάιλερ πήγαν στη συναυλία των Coldplay
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόταν από τη συζύγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ αντίστοιχα από τον Τάιλερ Μάκμπεθ
Στιγμές χαλάρωσης λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες των ευρωεκλογών για τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Στέφανο Κασσελάκη, καθώς βρέθηκαν στο μεγάλο γεγονός του Σαββάτου στην Αθήνα, τη συναυλία των Coldplay.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόταν από τη συζύγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, όπως αποτυπώθηκε σε σχετικά φωτογραφικά στιγμιότυπα.
Δείτε φωτογραφίες:
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι
Αντίστοιχα ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης συνοδευόταν από τον σύζυγό του, Τάιλερ Μάκμπεθ, αναρτώντας σχετικά στιγμιότυπα στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Δείτε φωτογραφία:
Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ
Οι ειδικές συστάσεις των Coldplay για την προστασία του περιβάλλοντος
Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη του συγκροτήματος παρακάλεσαν το κοινό, αντί για πλαστικά μπουκαλάκια, στη συναυλία να πάρει μαζί παγούρια και να τα γεμίσει σε βρύσες που θα τοποθετηθούν σε εμφανή σημεία.
Πρότεινε ακόμη στους φαν, να προτιμήσουν το μετρό αντί για το αυτοκίνητο για να πάνε στο στάδιο. Ακόμη, συνέστησαν να αποφύγει ο κόσμος τα backpacks και τις μεγάλες τσάντες και να έχουν μόνο μικρά τσαντάκια.
Υπάρχει πλήρης προσβασιμότητα με ειδικά διαμορφωμένους χώρους και τα κωφά και βαρήκοα άτομα θα έχουν τη δυνατότητα να νιώσουν τις δονήσεις της μουσικής μέσω subpacks (ηλεκτρονικών γιλέκων) που θα προσφερθούν δωρεάν.
- Νεκρή εντοπίστηκε ηλικιωμένη γυναίκα σε καμπίνα πλοίου – Έδεσε εκτάκτως στο λιμάνι του Λαυρίου
- Σανταντέρ – Μπαρτσελόνα 0-2: Δυσκολεύτηκαν αλλά προκρίθηκαν στους «8» του Copa Del Rey οι «Μπλαουγκράνα»
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία στη Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 16.01.2026]
- Κόμο – Μίλαν 1-3: Νίκη με ανατροπή και με υπογραφή Ραμπιό
- Ιαπωνία: Η πρωθυπουργός Τακαΐτσι έχοντας φτάσει στο ζενίθ της δημοτικότητάς της είναι έτοιμη για πρόωρες εκλογές



