Τσιτσιπάς: «Λες και μου έχουν κάνει μάγια…» (vid)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέσπασε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Κάρλος Αλκαράθ.
Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Κάρλος Αλκαράθ, με τον Ισπανό να παίρνει τη νίκη με 3-0 σετ (6-3, 7-6 [3], 6-4) και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός.
Ο Ελλήνας τενίστας το πάλεψε κόντρα στον Ισπανό, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στην αναμέτρηση, με τον Αλκαράθ να είναι πιο αποτελεσματικός και να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Γαλλικού Όπεν. Μάλιστα, ο Τσιτσιπάς χάρισε ένα highlight σε μία φάση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, όταν αναρωτήθηκε αν του έχουν κάνει… βουντού.
«Λες και μου έχουν κάνει, μάγια, βουντού… Κάθε φορά συμβαίνει εδώ πέρα, δεν συμβαίνει σε όλη τη σεζόν…», φώναξε ο Τσιτσιπάς.
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο
Il nervosismo di Stefanos Tsitsipas è palpabile: dopo l’errore con Alcaraz discute in maniera accesa con il suo angolo dove è presente il padre-allenatore 😰🎾#EurosportTENNIS #Tennis #RolandGarros #Tsitsipas #Alcaraz pic.twitter.com/wTMOncGlZs
— Eurosport IT (@Eurosport_IT) June 4, 2024
Ο Στέφανος αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ενώ ο Ισπανός θα συνεχίσει το ταξίδι του, με στόχο την κατάκτηση του πρώτου Ρολάν Γκαρός στην καριέρα του. Αυτή μάλιστα ήταν η 6η ήττα του Τσιτσιπά από τον Αλκαράθ σε ισάριθμα παιχνίδια. Όσον αφορά στον Κάρλος Αλκαράθ, στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Γιάνικ Σίνερ, ο οποίος απέκλεισε τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με 3-0 σετ. Ο Ιταλός την ερχόμενη Δευτέρα θα ανέβει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά την απόσυρση του Τζόκοβιτς.
- Τζένιφερ Λόρενς – Έμα Στόουν: Τελικά υπάρχει κόντρα ανάμεσα τους;
- Γιατί τα social media προκαλούν τόσο άγχος στην Gen Z;
- Πότε θα σταλούν οι πρώτες κλήσεις από τις «έξυπνες» κάμερες κυκλοφορίας – Δεν θα «σβήνονται» τα πρόστιμα
- Πόσο υγιεινά είναι τελικά τα φρούτα και τα λαχανικά;
- Γιατί οι παμπ στη Βρετανία δεν δέχονται Εργατικούς – «Δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματική ζωή»
- «Ο κόσμος μου όλος» – Το πατρικό σπίτι του εφήβου Ντέιβιντ Μπόουι ανοιχτό στο κοινό από το 2027



