
Παίζει τα… ρέστα της για Κονσεϊσάο η Μαρσέιγ
Η Μαρσέιγ προσπαθεί εδώ και καιρό να κάνει δικό της τον Κονσεϊσάο και να αναλάβει την επόμενη ημέρα της ομάδας.
Στην κορυφή της λίστας εξακολουθεί να παραμένει το όνομα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο για τον πάγκο της Μαρσέιγ.
Σύμφωνα με το Foot Mercato ο Πορτογάλος προπονητής της Πόρτο είναι ο νούμερο 1 υποψήφιος από την διοίκηση του συλλόγου της Μασσαλίας προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.
Όταν είχε περάσει ξανά από τη Γαλλία
Ο 49χρονος τεχνικός έχει κάνει ένα πέρασμα από την Ligue 1, αφού τον Δεκέμβριο του 2016 κάθισε στον πάγκο της Ναντ με απολογισμό 13 νίκες 5 ισοπαλίες και 8 ήττες, τερματίζοντας παράλληλα στην 7η θέση.
Στη συνέχεια επέστρεψε στην Πόρτο, με την οποία έχει πανηγυρίσει τρία πρωταθλήματα (2018, 2020 και 2022), ενώ έχει πάρει 4 Κύπελλα Πορτογαλίας και έχει φτάσει με την ομάδα δύο φορές στα προημιτελικά του Champions League.
Έτσι θεωρείται ως η ενδεδειγμένη λύση για να οδηγήσει τον σύλλογο στην επόμενη ημέρα και να τον επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών τόσο στην Γαλλία όσο και στην Ευρώπη.
- ΗΠΑ – Κίνα: Μια σύγκρουση για την Ταϊβάν θα μπορούσε να οδηγήσει σε πυρηνική κλιμάκωση, σύμφωνα με μελέτη
- H Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ καθηλώνει πύραυλο της SpaceX μετά από «ατύχημα»
- Πάνω από 1.000 τα ύποπτα κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, η Ουγκάντα κλείνει τα σύνορα
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν
- Η Βολιβία ανοίγει τον δρόμο για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους
- Σύλληψη και αυτόφωρο για μέλος του Ρουβίκωνα λίγες μέρες πριν την δίκη του

