
Final 4: Οπαδοί του Παναθηναϊκού με μπλουζάκια Αταμάν (pic)
Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού εμφανίστηκαν στην «Uber Arena» φορώντας μπλούζες με τον Εργκίν Αταμάν και υψωμένες γροθιές.
Μετά από 12 χρόνια ο Παναθηναϊκός επέστρεψε σε Final Four της Euroleague και φυσικά αυτό είναι κάτι που οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Εργκίν Αταμάν.
Ο Τούρκος τεχνικός είναι πολύ αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων των «πρασίνων», κάτι που έχει φανεί πολλάκις στα ματς των πράσινων στο ΟΑΚΑ.
Ενδεικτικό είναι πως κάποιοι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» που βρέθηκαν στο Βερολίνο και στην «Uber Arena» για τον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε, εμφανίστηκαν στο γήπεδο με μπλούζες με τη μορφή του Αταμάν που είχε υψωμένες γροθιές.
Δείτε τη φωτογραφία:
Panathinaikos fans know which jerseys to rock during the EuroLeague Final Four ? pic.twitter.com/vCChul1sYw
— BasketNews (@BasketNews_com) May 24, 2024
- Βραζιλία: Μονοκινητήριο αεροσκάφος συντρίβεται σε πολυκατοικία στο Μπέλο Οριζόντε
- Eurogroup: Για «στασιμοπληθωριστική τάση», μιλά ο Πιερρακάκης, για «σοκ στασιμοπληθωρισμού» ο Ντομπρόβσκις
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Πύραυλοι παντού αν μας επιτεθούν
- ΕΣΥ: Νοσηλεύτρια στο ΤΕΠ Ρεθύμνου εξηγεί γιατί παραιτήθηκε μετά από 20 χρόνια
- Γιορτή σήμερα 5 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Δεν κέρδισε, αλλά έφυγε χαρούμενη σε απίθανο ματς




