
H Demi Moore στις Κάννες μετά από 27 χρόνια: Η κομψή εμφάνιση με κόκκινο φόρεμα
Η τελευταία φορά που ο φακός την κατέγραψε στο Φεστιβάλ, ήταν το 1997, στο πλευρό του Bruce Willis
Μπορεί να άργησε 27 ολόκληρα χρόνια αλλά η Demi Moore έκανε μια μοναδική εμφάνιση στο Φεστιβάλ των Καννών με ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα.
Η 61χρονη σταρ κατέκτησε τα πλήθη όσο περπατούσε στο Hôtel Martinez με ένα look που ήταν συνυφασμένο με το κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας, The Substance που διεκδικεί τον Χρυσό Φοίνικα. Στην αμερικανική ταινία τρόμου, που σκηνοθετήθηκε από την Coralie Fargeat, πρωταγωνιστεί επίσης η 29χρονη Margaret Qualley.
Το φόρεμα της Demi Moore ήταν Armani Privé, ένα maxi strapless φόρεμα σε κόκκινο χρώμα, ενώ φορούσε παπούτσια Christian Louboutin. Το look της απογειώθηκε με μακριά σκουλαρίκια και ένα δαχτυλίδι με διαμάντια και ρουμπίνια του οίκου Chopard.
Το κόκκινο κεντημένο με πούλιες φόρεμα υψηλής ραπτικής της Demi Moore είναι μέρος της κολεξιόν Armani Privé για το φθινόπωρο του 2023 και πάνω του είχε embroidered τριαντάφυλλα.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η τελευταία φορά που η ηθοποιός εμφανίστηκε στις Κάννες ήταν το 1997 στο πλευρό του Bruce Willis.
Η λαμπερή σταρ εμφανίστηκε πριν λίγες ώρες, και με ένα δεύτερο maxi φόρεμα σε πετρόλ χρώμα, μέσα στο οποίο θύμιζε γοργόνα.
Ωστόσο ψηφίζουμε την εμφάνισή της με το μακρύ κόκκινο φόρεμα καθώς της προσέδιδε έξτρα πόντους κομψότητας και στιλ, δύο από τα χαρακτηριστικά που προσυπογράφουν εδώ και χρόνια τη μοναδική της προσωπικότητα.
Πηγή: grace.gr
- Ολυμπιακός: Η 12άδα για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο
- Λέσβος: Βράζει το νησί με τις επιπτώσεις του αφθώδους πυρετού – Κρίσιμο ραντεβού με Σχοινά για τους κτηνοτρόφους
- Εφιάλτης για 30χρονο στο Αίγιο – Έξι άτομα τον απήγαγαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια
- Συντάξεις: Κύμα εξόδου των ασφαλισμένων – Προς νέο ρεκόρ συνταξιοδοτήσεων
- Αυτή είναι η νέα πινακίδα που τοποθετείται στους αυτοκινητόδρομους – Ο σκοπός της
- Ολυμπιακός: Sold out το παιχνίδι με την Αρμάνι (pic)





