Κυριακή 02 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Cate Blanchett στις Κάννες και το 4λεπτο χειροκρότημα

Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Cate Blanchett στις Κάννες και το 4λεπτο χειροκρότημα

Η εμφάνισή της ήταν η επιτομή της κομψότητας

Η Cate Blanchett τράβηξε τα βλέμματα επάνω της σε μία εκπληκτική της εμφάνιση στο 77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Η Blanchett απαθανατίστηκε μάλιστα να στέλνει φιλιά στο κοινό του Φεστιβάλ καθώς η ταινία “Rumours” στην οποία πρωταγωνιστεί, κέρδισε ένα 4λεπτο χειροκρότημα το βράδυ του Σαββάτου.

Getty/ Ideal Images

Η 55χρονη ηθοποιός επέλεξε μια ολόχρυση (απαστράπτουσα) τουαλέτα ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε χαλαρό κότσο. Το κομψό look της έκλεψε την καρδιά του κοινού όσο πόζαρε για τα φλας των φωτογράφων στο πλευρό των συμπρωταγωνιστών της για τον ρόλο της στη μαύρη κωμωδία του Καναδού Guy Maddin και των Evan Johnson και Galen Johnson.

Getty/ Ideal Images

Οι λεπτομέρειες στην εμφάνισή της προσέδιδαν την απαραίτητη λάμψη στη συνολική της παρουσία. Η σταρ προτίμησε ένα εξίσου υπέροχο beauty look που την απογείωσε στον φακό.

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Alicia Vikander, Charles Dance, Roy Dupuis, Denis Ménochet, Nikki Amuka-Bird, Rolando Ravello, Takehiro Hira και Zlatko Burić. Το πιο δημοφιλές έργο του Maddin είναι το “My Winnipeg” του 2007, μια πειραματική ταινία που χλευάζει την πόλη του στον Καναδά. Με την Cate Blanchett τώρα στο πλευρό του, ο ίδιος λαμβάνει τη διεθνή αναγνώριση που του αξίζει.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στο περσινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών, η Cate Blanchett είχε βγάλει επί σκηνής τα παπούτσια της προς τιμήν των γυναικών του Ιράν, στέλνοντας το πιο δυνατό μήνυμα για τα δικαιώματα των γυναικών.

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Getty/ Ideal Images

Πηγή: Grace.gr

Sports in

Kρόος: «Είμαι ευτυχισμένος, ποτέ δεν πίστευα πως θα κατακτούσα έξι Champions League»

Ο Τόνι Κρόος, μετά την κατάκτηση του Champions League, στάθηκε στο πανέμορφο «αντίο» του στο ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι είναι ευγνώμων για την καριέρα που πραγματοποίησε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 02 Ιουνίου 2024