
Με την Μπρέσια για την πρωτιά ο Ολυμπιακός
Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, υποδέχεται την Μπρέσια στο Παπαστράτειο για την 6η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League
Στις… εκτός συνόρων υποχρεώσεις της επιστρέφει, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στον Λαιμό, με τη νίκη (8-16) επί του Απόλλωνα Σμύρνης, στον τελικό του Final-8, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.
Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας, που μετρούν 11 βαθμούς (12 η Φερεντσβάρος), θέλουν να «πάρουν» το ματς κόντρα στους Ιταλούς στον Πειραιά, με «φόντο» την τελική τους κατάταξη στον προημιτελικό όμιλο του Champions League (14/5, 20:00 Φερεντσβάρος – Μπαρτσελονέτα).
Δηλώσεις:
Τάκης Δήμου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε τον πρώτο από τους τρεις στόχους της χρονιάς, την κατάκτηση του Κυπέλλου. Το χαρήκαμε και το πανηγυρίσαμε, αλλά τώρα, είμαστε προσηλωμένοι στο αυριανό παιχνίδι με την Μπρέσια.
Παρόλο που έχουμε κερδίσει το εισιτήριο για το Final-4, αυτό δεν μας ηρεμεί και θα εμφανιστούμε αύριο με την ίδια σοβαρότητα και ενθουσιασμό, επειδή θέλουμε να συνεχίσουμε στην καλή πορεία που έχουμε, τον τελευταίο καιρό».
- Ηλιούπολη: Νέο τριήμερο πένθος κήρυξε ο Δήμος μετά τον θάνατο και της δεύτερης 17χρονης
- Ο λόγοι που οδήγησαν τον Οζγκιούρ στην ανεξαρτητοποίηση – Τι λένε στη Νέα Αριστερά για την απόφαση του βουλευτή
- Πρεμιέρα για Καραλή και Τζένγκο σε Σανγκάη και Τόκιο
- Ο ΛΕΞ ξανά στον δρόμο: Οι πόλεις και οι ημερομηνίες της νέας περιοδείας
- Αλλεπάλληλες επιθέσεις σε σχολεία και απαγωγές μαθητών στη Νιγηρία
- Επεισοδιακή σύλληψη τριών κακοποιών που είχαν εισβάλει με όπλα σε σπίτι και λήστεψαν ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη