Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»
Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.
Ο Ρόι Κιν, πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε για κάποιες από τις κακές συνήθειες που απέκτησε αγωνιζόμενος στους «κόκκινους διαβόλους», μεταξύ 1993 και 2006.
Ο Κιν αποκάλυψε πως έπινε αλκοόλ ασταμάτητα όταν έπαιζε στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
«Ο κόσμος έλεγε ότι ήμουν καλός επαγγελματίας, αλλά μερικά από τα πράγματα που έκανα ήταν εντελώς ντροπή. [Έπινα] τα Σάββατα, σίγουρα. Μετά τις Κυριακές, σίγουρα. Το έκανα συχνά το Σάββατο μετά τους αγώνες ή την Κυριακή . Μετά ήταν Δευτέρα, Τρίτη… Μπύρες ή ό,τι άλλο ήπιαμε, αλλά έβαλα ένα όριο τις Τετάρτες…», εξομολογήθηκε ο Ιρλανδός στο podcast του «Stick To Football».
«Ο λόγος που καταφέραμε να ξεφύγουμε ήταν επειδή το έκαναν και πολλοί παίκτες από τις άλλες ομάδες. Μπορούσαν να πιούν ακόμη και 10 μπύρες, αρκεί να ήταν σωματικά έτοιμοι…», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε την ανάρτηση
Well said Roy Keane ?pic.twitter.com/iuiLrAt7oM
— The-Terriers (@TheTerriers_com) April 25, 2024
- Αϊτή: Αποχωρούν οι τελευταίοι κενυάτες αστυνομικοί
- Κόσοβο: Διαλύεται η Βουλή – Διεξαγωγή νέων βουλευτικών εκλογών εντός 45 ημερών
- Το Ισραήλ δεν έχει καμιά εδαφική βλέψη στον Λίβανο, δηλώνει ο Σάαρ
- Σουδάν: Κυρώσεις του ΟΗΕ στον αδελφό του ηγέτη των παραστρατιωτικών και σε Κολομβιανούς
- Λίβανος: Σκότωσαν 8 ανθρώπους, ανάμεσά τους 3 διασώστες, οι ισραηλινές δυνάμεις
- Ο Τραμπ αντεπιτίθεται στον Μερτς: «Δεν ξέρει τι λέει»


