
Ιταλία: Παρασκευαστής παγωτού στο Κάπρι δημιουργεί ειδικό παγωτό με γεύση G7
Επέλεξε γεύσεις που αντιστοιχούν στα χρώματα των σημαιών των χωρών μελών της G7
Η Ιταλία ως έθνος παγωτού επιδεικνύει τα διαπιστευτήριά της, με μια ειδική νέα γεύση για τους υπουργούς Εξωτερικών που συγκεντρώνονται για τη συνάντηση της Ομάδας των Επτά (G7) πιo ανεπτυγμένων βιομηχανικών χωρών στο νησί Κάπρι.
Μια gelateria που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση δημιούργησε μια ειδική γεύση παγωτού, την G7, για να γιορτάσει.
Συνδυάζοντας μαύρο κεράσι, μέντα, πορτοκάλι, λεμόνι και φράουλα, επέλεξε γεύσεις που αντιστοιχούν στα χρώματα των σημαιών των χωρών μελών της G7.

Περιλαμβάνει επίσης το λογότυπο της ιταλικής προεδρίας, ένα δέντρο ελιάς.
- Η Σουηδία προετοιμάζει φυλακές για 13χρονους, μέλη συμμοριών που έχουν διαπράξει δολοφονίες
- Η ξεχωριστή Eurovision του Αλ Τσαντίρι Νιουζ
- Καζούρα από Κενυάτες στην Άρσεναλ: Έκαναν παρέλαση με ανοιχτό λεωφορείο για το χαμένο Champions League! (pics)
- Η στιγμή της απόδρασης του 48χρονου από τις φυλακές Κορυδαλλού – Βίντεο ντοκουμέντο
- Το συνέδριο της ΝΔ και οι εξαφανισμένοι πρωθυπουργοί στο «ραντάρ» του Αλ Τσαντίρι Νιουζ
- Συνταγματική αναθεώρηση: Κατέθεσε τις προτάσεις της η ΝΔ – Προσπάθεια αναδρομικής νομιμοποίησης για ποινική δίωξη υπουργών και ιδιωτικά πανεπιστήμια




