
Ελισάβετ και Ειρήνη Τσάκου: Oι κούκλες κόρες της Σίλιας Κριθαριώτη πόζαραν με την Ratajkowski και τη ξεπέρασαν
Οι δύο κοπέλες έκλεψαν τις εντυπώσεις.
Το παγκοσμίου φήμης μοντέλο και ηθοποιός Emily Ratajkowski βρέθηκε στο ετήσιο φιλανθρωπικό gala “Save Venice Ball” που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Παρασκευής 12 Απριλίου φορώντας Celia Kritharioti.
Η συγκεκριμένη δημιουργία της Celia Kritharioti θα μπορούσε εύκολα να είναι η συνέχεια του revenge ring που είχε πρόσφατα φορέσει η Emily Ratajkowski μετά το χωρισμό της, καθώς είχε cut out λεπτομέρειες που τόνιζαν υπέροχα το σώμα της και έκοβαν την ανάσα.
Στο gala που διοργάνωσε ο κορυφαίος αμερικανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός Save Venice, με στόχο τη διατήρηση της καλλιτεχνικής κληρονομιάς της Βενετίας, η Emily Ratajkowski ήταν η επίσημη καλεσμένη της Σίλιας Κριθαριώτη, η οποία κάθισε μαζί με την διεθνώς αναγνωρισμένη σχεδιάστρια. Τη Σίλια Κριθαριώτη συνόδευε και ο σύζυγος της Νίκος Τσάκος.
Eκεί ήταν όμως και οι δίδυμες, κούκλες κόρες τους Ελισάβετ και Ειρήνη φυσικά με δημιουργίες της μητέρας τους. Συγκεκριμένα η Ελισάβετ φορούσε μαύρο gown με κοψίματα στο ντεκολτέ και τη μέση και σκίσιμο στο μπροστινό μέρος. Το look ολοκλήρωνε με μαύρες μυτερές γόβες και statement σκουλαρίκια.
Από την άλλη, η Ειρήνη επέλεξε πριγκιπικό φόρεμα με χαμηλή μέση και φούστα από μεταξωτό ταφτά σε ροζ απόχρωση. Το επάνω μέρος αποτελούνταν από μαύρο τοπ με V ντεκολτέ και μακριά μανίκια. Ολοκήρωσε την εμφάνισή της με ψηλοτάκουνα και μαύρη handbag.
Οι δύο κοπέλες πόζαραν μάλιστα με την μητέρα τους και την Emily Ratajkowski και μπορούμε να πούμε ότι την ξεπέρασαν σε κομψότητα και χάρη!
Πηγή: GRACE
- «Δίπλα σου μπουσούλησα στη ζωντανή τηλεόραση» – Η Σεμίνα Διγενή για τον Νάσο Αθανασίου και τους «3 στον Αέρα»
- Τσουκαλάς: Αν το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο και η ΝΔ πρώτη, το ΠΑΣΟΚ θα ασκήσει αντιπολίτευση
- Alimos Classic Car Sunday: Κλασικά αυτοκίνητα, εντυπωσιακά supercars και ρεκόρ επισκεπτών
- Λίβανος: Δύο διασώστες νεκροί από πλήγμα του Ισραήλ κατά ασθενοφόρου στα νότια της χώρας
- Καλαμάτα: Ζητούν τη μητέρα τους τα παιδιά της 39χρονης – Ειδικοί στο πλευρό τους, θα ζητήσει την επιμέλεια η θεία τους
- Χαρίτσης: Η ανάγκη για συσπείρωση δυνάμεων και ενότητα της Αριστεράς γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ



