Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιά ήταν η πιο sexy & chic εμφάνιση στο πάρτυ για τα Όσκαρ; Της Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Ποιά ήταν η πιο sexy & chic εμφάνιση στο πάρτυ για τα Όσκαρ; Της Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Το μοντέλο και συγγραφέας, 32 ετών, τράβηξε τα βλέμματα με ένα εντυπωσιακό φόρεμα Jacquemus.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ξέρει να ρισκάρει.

Η πρωταγωνίστρια του «Gone Girl» συναντήθηκε με άλλες διασημότητες που πόζαραν στο κόκκινο χαλί του πάρτι για τα Όσκαρ, όπως η Μάργκοτ Ρόμπι, η Κένταλ Τζένερ και η Βανέσα Χάντγκενς

Την Κυριακή, το μοντέλο, 32 ετών, παρευρέθηκε στο πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ 2024 με ένα εντυπωσιακό φόρεμα του γαλλικού οίκου μόδας Jacquemus.

Η τέλεια εμφάνιση

Η Ραταϊκόφσκι εμφανίστηκε braless φορώντας ένα λευκό στράπλες φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, καθώς πόζαρε για τους φωτογράφους στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Wallis Annenberg Center for the Performing Arts στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

Το φόρεμα της ηθοποιού είχε ένα τετραγωνισμένο μπροστινό μέρος που μόλις και μετά βίας προσαρμοζόταν στο petite σώμα της και μια πλάτη με διάφανη ουρά. Η Ραταϊκόφσκι είχε επιλέξει ένα ελαφρύ wave χτένισμα, ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε ανάμεσα σε smokey eye και nude κραγιόν.

Η πρωταγωνίστρια του «Gone Girl» συναντήθηκε με άλλες διασημότητες που πόζαραν στο κόκκινο χαλί του πάρτι για τα Όσκαρ, όπως η Μάργκοτ Ρόμπι, η Κένταλ Τζένερ και η Βανέσα Χάντγκενς.

Φωτογραφία: Reuters

«Μαμά του Sly»

Οι τελευταίες ημέρες ήταν ιδιαίτερα «γεμάτες» για την Ραταϊκόφσκι, η οποία γιόρτασε τα τρίτα γενέθλια του γιου της Sylvester την Παρασκευή.

Η συγγραφέας του «My Body» μοιράστηκε ένα χαριτωμένο Reel στο Instagram της με αφορμή την ξεχωριστή μέρα του Sly, που δείχνει το καταπληκτικό ντούο μητέρας-γιου να γελάει, να αγκαλιάζεται και να ποζάρει.

«Ο Sly είναι τρία! Αυτή τη μέρα πριν από τρία χρόνια ένιωσα την ψυχή του πανέμορφου μωρού μου να έρχεται στον κόσμο και τον κράτησα στο στήθος μου και θεέ μου – πώς πέρασε ο καιρός», έγραψε η Ραταϊκόφσκι στη λεζάντα της.

«Το να βλέπω τον Sly να γίνεται το τρυφερό, περίεργο, αστείο και ευγενικό άτομο που είναι, ήταν η χαρά της ζωής μου. Αισθάνομαι τόσο τυχερή που αποκαλώ τον εαυτό μου μαμά του Sly. Ανυπομονώ να δω τι θα ακολουθήσει», πρόσθεσε.

Η Ραταϊκόφσκι έχει αποκτήσει τον γιο της με τον πρώην της Σεμπάστιαν Μπέαρ-Μακλάρντ. Το PEOPLE επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους τον Ιούλιο του 2022 μετά από τέσσερα χρόνια γάμου.

*Με πληροφορίες από People

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024