Σεπόλια: Απορρίφθηκε η αναγνώριση ελαφρυντικών για τον Μίχο – Οδηγείται σε ισόβια
Ομόφωνα απέρριψε την αναγνώριση ελαφρυντικών στον Ηλία Μίχο το δικαστήριο
Τον δρόμο που οδηγεί στην ισόβια κάθειρξη,την ανώτερη προβλεπόμενη ποινή με βάση το ποινικό μας δίκαιο, έδειξε πριν λίγα λεπτά με την απόφαση του το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στον Ηλία Μίχο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό για το βιασμό σε βάρος της 12χρονης από τα Σεπόλια.
Για τις υπόλοιπες πράξεις για τις οποίες κρίθηκε ένοχος προβλέπεται επιπλέον ποινή κάθειρξης που κατά συγχώνευση το …ταβάνι φτάνει στα είκοσι χρόνια.
Συγκεκριμένα, ομόφωνα απέρριψε την αναγνώριση ελαφρυντικών στον Ηλία Μίχο το δικαστήριο ενώ επίσης δεν αναγνώρισε ελαφρυντικό στη μητέρα με πλειοψηφία 6-1. Ομόφωνα απέρριψε και την αναγνώριση ελαφρυντικών και στον «Μιχάλη».
Στους υπόλοιπους καταδικασθέντες αναγνωρίστηκε «σύννομος βίος».
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο
- Οι «27» προκρίνουν ευελιξία στη λήψη μέτρων για μείωση του κόστους ενέργειας –Επιμένουν σε ενεργειακή μετάβαση
- Καλύτερη δουλειά προτείνει στους συναδέλφους του στην ΕΕ, ο Ολλανδός πρωθυπουργός

