
Eurovision: Την Πέμπτη 7 Μαρτίου η παρουσίαση του τραγουδιού της Ελλάδας
Σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση.
Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, στις 21:00, μέσα από την έκτακτη εκπομπή της ΕΡΤ1 «Eurovision σε είδον», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, θα παρουσιαστεί σε πρώτη μετάδοση, το τραγούδι και το βιντεοκλίπ που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.
Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Μαρίνα Σάττι, θα βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής, για να μιλήσει για την προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής ακριβώς δύο μήνες πριν από τον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί, από 7 έως 11 Μαΐου, στο Μάλμε της Σουηδίας.
Στο στούντιο, καλεσμένος θα είναι και ο Φωκάς Ευαγγελινός
Ο γνωστός χορογράφος έχει επιμεληθεί συμμετοχές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στη Eurovision, όπως βέβαια και οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα, οι οποίοι, εκτός από τις εκπλήξεις που ήδη ετοιμάζουν, θα είναι οι φετινοί σχολιαστές της ΕΡΤ στους δύο Ημιτελικούς και στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision.
Οι χορευτές που θα συνοδεύσουν τη Μαρίνα Σάττι στη σκηνή
Πριν από μερικές μέρες, ο χορογράφος που έχει αναλάβει τη σκηνική παρουσία της τραγουδίστριας, έκανε μια αποκάλυψη για τη χορευτική ομάδα που θα συνοδεύσει τη Μαρίνα Σάττι στη σκηνή του διαγωνισμού.
Η ποικιλία της μουσικής της Μαρίνας Σάττι, που αντλεί έμπνευση από παραδοσιακές, βαλκανικές και αραβικές επιρροές, δημιουργεί γέφυρες μεταξύ διαφορετικών χωρών και πολιτισμών.
- Οι Έλληνες με τις περισσότερες κατακτήσεις Ευρωλίγκας: Για τη 2η ο Μπαρτζώκας, για την 3η ο Παπανικολάου
- Τσίπρας: Στο ραντεβού με την ιστορία, ας είμαστε όλοι εκεί
- Νέες ταινίες: Ελληνική έκπληξη, θρίλερ και ένα Star Wars για τους fans
- Με δύο άσους στο μανίκι: Πως ο Ολυμπιακός διέλυσε τη Φενέρ και τρόμαξε τους άλλους (vid)
- Η ΕΕ αναθεωρεί τις προβλέψεις για την ανάπτυξη, καθώς ο πόλεμος στο Ιράν εκτοξεύει τον πληθωρισμό
- Μικρολίμανο: Αστυνομικοί πυροβόλησαν και τραυμάτισαν άνδρα που είχε στην κατοχή του όπλα και χειροβομβίδες




