Ανησυχία στον Ολυμπιακό: Έπεσε άτσαλα στο παρκέ ο Γουόκαπ (vid)
Ο γκαρντ των Πειραιωτών έπεσε άτσαλα στο παρκέ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον απέσυρε στον πάγκο.
«Πάγωσαν» με τον Τόμας Γουόκαπ στον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα ο γκαρντ των ερυθρόλευκων πάτησε άτσαλα στο παρκέ έπειτα από μια προσπάθεια του να κόψει τον Ελάιτζα Μήτρου Λονγκ. Ο ίδιος έκανε νόημα πως είναι καλά, ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός τον απέσυρε προληπτικά στον πάγκο.
Για την ώρα, πάντως, δεν φαίνεται να είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Τόμας Γουόκαπ, όμως, στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να ρισκάρουν.
Το πιο πιθανό είναι να μην αγωνιστεί ξανά στο αποψινό παιχνίδι με το Περιστέρι και να υποβληθεί αύριο στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός. Ο Τόμας Γουόκαπ άλλωστε είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες του Ολυμπιακού και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ποντάρει πολλά πάνω του ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν στην Euroleague.
Την Πέμπτη οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Βίρτους Μπολόνια στο ΣΕΦ για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και την ερχόμενη εβδομάδα (14/3) θα υποδεχθούν τον Παναθηναϊκο επίσης για την Euroleague.
Δείτε την φάση με τον Γουόκαπ:
- Βενεζουέλα: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ – Στο στόχαστρο τάνκερ και συγγενείς του Μαδούρο
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
