Νέος «πονοκέφαλος» για Κλοπ: Τραυματίστηκε και ο Άλισον
Ακόμα ένας τραυματισμός για την Λίβερπουλ καθώς αυτή τη φορά ο Άλισον αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής με μυϊκό πρόβλημα
Ακόμα ένα απρόοπτο θα κληθεί να διαχειριστεί ο Γιούργκεν Κλοπ στην Λίβερπουλ, καθώς μετά τον νέο τραυματισμό του Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ στο γόνατο ακόμα ένας ποδοσφαιριστής της των Ρεντς τραυματίστηκε μέσα στην εβδομάδα.
Ο λόγος για τον τερματοφύλακα της ομάδας, Άλισον Μπέκερ, ο οποίος αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση με ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Ο διεθνής Βραζιλιάνος κίπερ θα περάσει το Σάββατο (17/2) από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης.
Ο αντικαταστάτης του
Φαντάζει δεδομένο πως ο Άλισον θα χάσει το αυριανό ματς με την Μπρέντφορντ (17/2, 14:30) και το κενό του θα χρειαστεί να το καλύψει ο Κέλεχερ, ο οποίος είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της ομάδας.
O Άλισον αποτελεί τον πρώτο τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, έχει αγωνιστεί σε 24 ματς μέχρι στιγμής στη σεζόν και έχει κρατήσει εννέα φορές ανέπαφη την εστία του.
- Ιωάννης Καποδίστριας: Ο δρόμος παντός τιμίου ανθρώπου
- Eurovision 2026: Τι ώρα θα προβληθεί απόψε ο Α’ Ημιτελικός – πώς ψηφίζει το κοινό
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεκληρίζει συνειδητά την ελληνική κτηνοτροφία
- Τι συμβαίνει με τα εισιτήρια του Final Four: Οι διαφορές μέσα σε 4 χρόνια (pic)
- Ορθολογικές και εφαρμόσιμες οι νέες ρυθμίσεις καθαρισμού οικοπέδων λέει η ΠΟΜΙΔΑ
- Εθνική Οδός: Μεθυσμένος οδηγός κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα επί 25 χιλιόμετρα και συγκρούστηκε με νταλίκα

