Νέος «πονοκέφαλος» για Κλοπ: Τραυματίστηκε και ο Άλισον
Ακόμα ένας τραυματισμός για την Λίβερπουλ καθώς αυτή τη φορά ο Άλισον αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής με μυϊκό πρόβλημα
Ακόμα ένα απρόοπτο θα κληθεί να διαχειριστεί ο Γιούργκεν Κλοπ στην Λίβερπουλ, καθώς μετά τον νέο τραυματισμό του Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ στο γόνατο ακόμα ένας ποδοσφαιριστής της των Ρεντς τραυματίστηκε μέσα στην εβδομάδα.
Ο λόγος για τον τερματοφύλακα της ομάδας, Άλισον Μπέκερ, ο οποίος αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση με ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Ο διεθνής Βραζιλιάνος κίπερ θα περάσει το Σάββατο (17/2) από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης.
Ο αντικαταστάτης του
Φαντάζει δεδομένο πως ο Άλισον θα χάσει το αυριανό ματς με την Μπρέντφορντ (17/2, 14:30) και το κενό του θα χρειαστεί να το καλύψει ο Κέλεχερ, ο οποίος είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της ομάδας.
O Άλισον αποτελεί τον πρώτο τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, έχει αγωνιστεί σε 24 ματς μέχρι στιγμής στη σεζόν και έχει κρατήσει εννέα φορές ανέπαφη την εστία του.
- Η Ταϊλάνδη κηρύσσει απαγόρευση κυκλοφορίας κατά μήκος της ακτής, καθώς οι συγκρούσεις με την Καμπότζη εξαπλώνονται
- Μακελειό σε πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ: Άφαντος ο δράστης που σκότωσε δύο φοιτητές και τραυμάτισε άλλους εννέα
- Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης»
- Νέες ταινίες: Λίγο δράμα, λίγος τρόμος και στο βάθος Χριστούγεννα
- Τι αλλάζει με τον κατώτατο μισθό
- Η ΕΠΟ ζήτησε παρέμβαση της UEFA για αλλαγές στη διαιτησία

