
Στο Καραϊσκάκη ο Mεντιλίμπαρ και οι βοηθοί του (vid+pics)
O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έφτασε στη χώρα μας και βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έχοντας στον πάγκο του τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, την ώρα που ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έφτασε στη χώρα μας για λογαριασμό των Ερυθρόλευκων.
Ο πολύπειρος Βάσκος τεχνικός μετέβη μάλιστα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ώστε να παρακολουθήσει δια ζώσης την αναμέτρηση με τους Κρητικούς και πάρει μια πρώτη… γεύση από το τι μπορούν να κάνουν οι Πειραιώτες εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.
Ο 62χρονος προπονητής βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με τον δικηγόρο του, αλλά και τους δύο βοηθούς του, Φραν Ρίκο και Τόνι Ρουίθ.
Δείτε εικόνες και βίντεο:
- Greece Tourism Revenue Surges in Q1 as Visitor Numbers Jump
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ρίχνονται στη «μάχη» των τελικών
- Κρήτη: Πώς δρούσε το κύκλωμα με τις παράνομες επιδοτήσεις 3 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Πού θα γίνει το Final Four 2027 – Όλα τα δεδομένα για Άμπου Ντάμπι και… «Roig Arena»
- Σε αυτόν τον τόπο, το νερό έχει όνομα. ΖΑΓΟΡΙ
- Οι διάσημες στρέφονται στο OnlyFans; Η Τρίσια Χέλφερ πάντως, ναι





