Ο Ζοβάνε Καμπράλ είχε κλείσει στον Ολυμπιακό από την τελευταία μέρα του Ιανουαρίου, όταν και εκπνέει η μεταγραφική περίοδος, ωστόσο οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου στο Κόπα Άφρικα δεν του είχαν επιτρέψει να έρθει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.
Όμως, μετά τον αποκλεισμό του Πράσινου Ακρωτηρίου από την συνέχεια της διοργάνωσης, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ήρθε σήμερα στην Ελλάδα (6/2) προκειμένου να παρουσιαστεί από τους Πειραιώτες. Μάλιστα, ο Αφρικανός, ο οποίος αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, πόζαρε για πρώτη φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Καμπράλ θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν στον Ολυμπιακό, ο οποίος διατηρεί οψιόν αγοράς ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Η Ένωση Φιλάθλων της Εσπανιόλ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα που θα έχει τον Ζοάν Γκαρσία κάτω από τα δοκάρια της
Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκεοργκίεφ στην ΑΕΚ, αφού ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του, η οποία αναμένεται την Τρίτη (30/12).
«Τρελαίνει» κόσμο ο Ελ Κααμπί! Μετά το γκολ με ψαλιδάκι με τις Κομόρες, πέτυχε ξανά γκολάρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με δύο προσωπικά τέρματα οδήγησε το Μαρόκο στη νίκη με 3-0 επί της Ζάμπια,