Ο Πισάρο και η οικογένεια του είπαν το τελευταίο «αντίο» στην θεία του
Το τελευταίο «αντίο» στη θεία του, Ελίζαμπεθ, η οποία δολοφονήθηκε από ληστές, είπαν ο Ροδόλφο Πισάρο και η οικογένειά του.
Στην πόλη Ταμπίκο του Μεξικό παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος για την οικογένεια του άσου της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο, ο οποίος πριν λίγα 24ωρα έμαθε τα δυσάρεστα νέα για την δολοφονία της θείας του, αλλά και για τον τραυματισμό της μητέρας του.
Ο 29χρονος μέσος έφτασε χθες το μεσημέρι στην πατρίδα του, προκειμένου να δώσει το παρών στην κηδεία της θείας του, αλλά και να σταθεί… βράχος για τα μέλη της οικογένειας του.
Η κηδεία τελέστηκε στην πόλη Ταμπίκο με σύσσωμη την οικογένεια να βρίσκεται στο σημείο όπου έγινε η ταφή.
Τέλος οι αρχές ενημέρωσαν πως βρίσκονται πολύ κοντά στη σύλληψη των υπεύθυνων αυτής της τραγωδίας.
- ΗΠΑ: «Παράνομη» η απέλαση παράτυπων μεταναστών σε τρίτες χώρες, κρίνει ομοσπονδιακός δικαστής
- Σερβία: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο υπουργός Εσωτερικών Ιβιτσα Ντάτσιτς
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Θα xτυπούν ψηφιακή κάρτα μέσα στο 2026
- Ολοκληρώθηκε το παζλ: Οι 16 ομάδες που συνεχίζουν στο Champions League
- Γιουβέντους – Γαλατασαράι 3-2 στην παράταση (κ.δ. 3-0): Πάλεψε η Γιούβε, αλλά πέρασαν οι Τούρκοι (vids)
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ του Champions League (vids)

