Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στη Λευκάδα ανάμεσα στον Τηλυκράτη και τον Ολυμπιακό Β’, για την 16η αγωνιστική της Super League 2.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού ήταν ο Βλαχομήτρος, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (9’, 54’.).

Μετά από αυτή την ισοπαλία, ο Ολυμπιακός Β’, που ξεκίνησε τη σεζόν με -10, βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 15 πόντους, ενώ η ομάδα της Λευκάδας έχει 12.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός Β’ υποδέχεται τον Γιούχτα (4/2), ενώ Τηλυκράτης παίζει εκτός έδρας με τον Διαγόρα (4/2).

Ο Τηλυκράτης προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτά με το πέναλτι του Ντοναλντόνι. Ωστόσο, η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα απάντησε αρχικά με τον Βλαχομήτρο τρία λεπτά αργότερα, και στην συνέχεια ο ίδιος παίκτης έκανε την ανατροπή για τους Ερυθρόλευκους κάνοντας το 1-2 στο 54′.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 10 λεπτά αργότερα με τον Φοφανά, να διαμορφώνει το τελικό 2-2 και να χαρίζει τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός Β’ με αυτή την ισοπαλία έφτασε τους 15 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Τηλυκράτης έχει πλέον 12 βαθμούς, στο +2 από την ουραγό Παναχαϊκή.

Οι συνθέσεις:

Τηλυκράτης Λευκάδας (Γκέκας): Τζελέπης, Ρουγκάλας, Τέρζι, Νιφορόπουλος, Χατζητερζόγλου, Ζδράβος, Ρίζος, Πέρες (76′ Σπανουδάκης), Μπελεβώνης, Φοφάνα, Ντοναλντόνι.

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Βλαχομήτρος, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Κουτσίδης, Κεραμιδάς, Μαρίνος (68′ Λιάτσος), Κωστούλας (72′ Σαπουντζής), Κεϊτά, Μουζακίτης, Αργυρίου.