
Χειρουργήθηκε ο Μιλουτίνοφ – Πότε υπολογίζεται να γυρίσει ((pic)
O Νίκολα Μιλουτίνοφ υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση για την αποκατάσταση του κατάγματος που υπέστη στο αριστερό του πόδι.
O Νίκολα Μιλουτίνοφ υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση για την αποκατάσταση του κατάγματος που υπέστη στο αριστερό του πόδι, στο τελευταίο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό για την Basket League.
Ο Σέρβος σέντερ αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου δύο μήνες, όπως είχε πει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και θα απουσιάσει και από το Final 8 τού Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και από αρκετές και σημαντικές αναμετρήσεις των Πειραιωτών στην Euroleague.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
« Get Well soon Nikola!
Σήμερα (27/01) ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υποβλήθηκε στο «Ιατρικό» από τον γιατρό της ομάδας μας, Θεοφάνη Τσαβίση, σε επιτυχημένη επέμβαση για την αποκατάσταση του κατάγματος που υπέστη στο φύμα του 5ου μεταταρσίου του αριστερού ποδός».
- Σε συνθήκες βαλκανοποίησης ζουν οι Έλληνες εργαζόμενοι – Αποκαλυπτική νέα έρευνα
- Nate Smith: Ο ντράμερ που ένωσε από τη jazz μέχρι τη groove μουσική
- Χολαργός: Τι όπλισε το χέρι του 57χρονου που πυροβόλησε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Οι δύο κρότοι και η φωνή για «βοήθεια»
- Άγρια επεισόδια στην πρωτεύουσα της Βολιβίας – Οι διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση του Ροδρίγο Πας
- Οι τέσσερις τρόποι με τους οποίους εκδηλώνεται το άγχος
- Ομοβροντία κατά του νέου Ειδικού Χωροταξικού Πλαισίου Τουρισμού – Τα σημεία τριβής




