Τα νέα μέλη στα Διοικητικά Συμβούλια της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.) και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (ΔΗ.ΡΑ.Π.) ορίστηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά. Σημειώνεται ότι, η θητεία των νέων Διοικητικών Συμβουλίων ορίζεται σε δυόμιση έτη.
Πρόεδρος στην ΚΟ.ΔΕ.Π. ορίστηκε ο Ιωάννης Βοϊδονικόλας και Αντιπρόεδρος ο Παναγιώτης Βουτυράκος. Πρόεδρος στη ΔΗ.ΡΑ.Π. ορίστηκε ο Ιωσήφ Βουράκης και Αντιπρόεδρος ο Απόστολος Σειρηνίδης.
Αναλυτικά, η νέα σύνθεση των Δ.Σ. της ΚΟ.Δ.Ε.Π και της ΔΗ.ΡΑ.Π. είναι η ακόλουθη:
Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.)
Τακτικά μέλη
Βοϊδονικόλας Ιωάννης Βουτυράκος Παναγιώτης Λεωτσάκου Άννα Πάχος Ιωάννης ( εκπρόσωπος της Παμπειραϊκής Ένωσης Πολυτέκνων Γονέων) Αχριάνης Νικόλαος Μπετενιώτης Παναγιώτης Τζιβαρίδου Δέσποινα Μαργαρώνη Αλεξάνδρα Πέτρακα Ελένη Βοργία Ελισάβετ Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.