Φλώρινα: Στα λευκά ντύθηκε η πόλη της Μακεδονίας – Πυκνή χιονόπτωση από το πρωί
Έως τις βραδινές ώρες οι χιονοπτώσεις θα επεκταθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Στερεάς
Πυκνή χιονόπτωση σημειώνεται από το πρωί στην πόλη της Φλώρινας, στην Μακεδονία.
Το χιόνι, όπως φαίνεται και από τις εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει καλύψει τις οροφές των σπιτιών, τους δρόμους και τις πλατείες, ενώ τα αυτοκίνητα μετά βίας διακρίνονται, δημιουργώντας ένα πανέμορφο λευκό τοπίο.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις του meteo.gr/ Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν ακόμα και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου της βόρειας Ελλάδας.
Ραγδαία θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας, βροχές θα σημειωθούν σε μεγάλο μέρος της χώρας, ενώ οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν θυελλώδεις.
Χιονοπτώσεις αναμένονται από το πρωί στα ορεινά Μακεδονίας και Θράκης οι οποίες σταδιακά έως τις βραδινές ώρες θα επεκταθούν σε ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Στερεάς καθώς σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου της Μακεδονίας και της Θράκης.
Τη νύχτα του Σαββάτου (20/1) προς Κυριακή (21/1) χιονοπτώσεις αναμένονται και στα ορεινά της Ανατολικής Πελοποννήσου.
- Δίκη υποκλοπών: Έθεσαν σε κίνδυνο τη Δημοκρατία οι πράξεις Ντίλιαν, Χάμου, Μπίτζιου, Λαβράνου, τόνισε ο Λιανός
- Κολομβία: Ο πρόεδρος Πέτρο λέει ότι γλίτωσε από απόπειρα δολοφονίας
- ΠΟΥ: Οι μισοί από τους 94 και πλέον εκατ. ανθρώπους με καταρράκτη δεν έχουν πρόσβαση σε επέμβαση
- Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]
- Βουλή ΗΠΑ: Θυελλώδης συνεδρίαση κατά την ακρόαση των επικεφαλής των υπηρεσιών για τη μετανάστευση
- Ουκρανία: 4 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο




