Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Βερστράτε
Ο Βέλγος μέσος συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της μεσημεριανής προπόνησης και η συμμετοχή του στην ρεβάνς του Κυπέλλου της Τετάρτης με την ΑΕΚ θα ξεκαθαρίσει αύριο (16/1).
Όλα ανοιχτά είναι σε ότι αφορά τη συμμετοχή του Μπίργκερ Βερστράτε στο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με την ΑΕΚ. Ο Βέλγος μέσος ανεβάζει ρυθμούς και συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και αύριο (16/1) θα ξεκαθαρίσει αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Ακόμα, ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε και ο Κουέστα, ενώ επέστρεψε στις προπονήσεις ο Πάρδο, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Στο σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, ασκήσεις συναρμογής, rondo game και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ).
Ο Ρουμπέν Πάρντο, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες μέρες, προπονήθηκε κανονικά, οι Μπίργκερ Βερστράτε και Φραν Βέλεθ συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος του προπονητικού προγράμματος, ο Χουλιάν Κουέστα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Λούκας Ρουπ (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Ζαν Ζουλ Εμβοντό έκαναν θεραπεία.
Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του εντός αγώνα της Τετάρτης με την Α.Ε.Κ. (17/01, 19:00), στο πλαίσιο της φάσης των «16» του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» (2η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024».
- Πυραυλική επίθεση του Ιράν στην Ντιμόνα του Ισραήλ – Τουλάχιστον 20 τραυματίες
- Αυτοί είναι οι πλαστοί πίνακες και τα κειμήλια που «έκαψαν» τον Γιώργο Τσαγκαράκη – Δίωξη για 4 κακουργήματα σε βάρος του
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 93-103 (85-85 κ.δ.): Στους τελικούς της Α1 οι Πράσινες
- LIVE: Έβερτον – Τσέλσι
- «Σπάει» τη σιωπή της δικηγόρος για δικαστική απόφαση που δεν αναγνώρισε ανωτέρα βία στον πρόωρο τοκετό της
- Όταν η τηλεόραση συναντά τις λογοτεχνικές σελίδες του Θεοτόκη