Με ηγέτη τον Σαλάχ η Αίγυπτος στο Κόπα Άφρικα
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα ηγηθεί της Αιγύπτου στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής 2024
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα ηγηθεί της Αιγύπτου στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής στην Ακτή Ελεφαντοστού, σε μια ομάδα 27 παικτών που ανακοινώθηκε σήμερα (31/12) από τον προπονητή Ρούι Βιτόρια.
Οι κληθέντες περιλαμβάνουν όλους εκτός από δύο από την αρχική ενδεκάδα για τον τελευταίο τελικό του Κυπέλλου Εθνών πριν από δύο χρόνια, όταν η Αίγυπτος έχασε στα πέναλτι από τη Σενεγάλη στο Γιαουντέ.
Αλλά υπάρχει μια πρώτη κλήση για τον 22χρονο Αχμέντ Ναμπίλ Κούκα, ο οποίος τον Ιούνιο βοήθησε την ομάδα κάτω των 23 ετών της Αιγύπτου να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι και έπαιξε επίσης για την Αλ Αχλί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων αυτού του μήνα στη Σαουδική Αραβία.
Η Αίγυπτος αγωνίζεται στον 2ο όμιλο στο τουρνουά στην Ακτή Ελεφαντοστού, ξεκινώντας την πορεία της στο Αμπιτζάν εναντίον της Μοζαμβίκης στις 14 Ιανουαρίου. Συναντά επίσης τη Γκάνα και τα νησιά του Πράσινου Ακρωτηρίου.
- Γουόκαπ ενόψει Παναθηναϊκού: «Μου αρέσει να παίζω στο ΟΑΚΑ, νόμιζα ότι θα πεθάνω την πρώτη φορά»
- Εύθραυστη η εκεχειρία στην Ερυθρά Θάλασσα
- Πέντε εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη που άλλαξαν τον κόσμο
- Κραν Μοντανά: Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα στο νυχτερινό κλαμπ λίγο πριν ξεσπάσει η φονική πυρκαγιά
- Ο χρησμός της Goldman Sachs για το 2026 – Τι βλέπει για ανάπτυξη & πληθωρισμό
- Γιατί θα «βρέξει» επενδύσεις στο real estate το 2026



