Σπουδαία Νότιγχαμ, «πάτησε» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1)
Με σπουδαία εμφάνιση η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Δεύτερη σερί μεγάλη νίκη για την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, μετά το 3-1 επί της Νιούκαστλ.
Μετά το σπουδαίο διπλό επί της Νιούκαστλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε ακόμη ένα μεγάλο αποτέλεσμα με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο στον πάγκο της καθώς για την 20η αγωνιστική της Premier League επικράτησε με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «City Ground».
Mε αυτή τη νίκη οι «reds» πήραν βαθμολογική ανάσα αφού ξέφυγαν με +5 από την επικίνδυνη ζώνη ενώ η ομάδα του Τεν Χαγκ παραμένει με μόλις ένα τρίποντο στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και χάνει διαρκώς έδαφος για την Ευρώπη.
Μεγάλη εμφάνιση από την ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.
Για μία ώρα αγώνα το ματς δεν είχε ούτε ιδιαίτερο ρυθμό ούτε ευκαιρίες. Εκτός από το δοκάρι του Νταλότ στο 55′ για τη Γιουνάιτεντ. Μετά το 60′, όμως, η εικόνα του αγώνα άλλαξε και σε αυτό βοήθησε το γκολ της Νότιγχαμ. Στο 65′ συγκεκριμένα ο Μοντιέλ γύρισε για τον Ντομίνγκες και εκείνος «εκτέλεσε» τον Ονάνα για το 1-0.
Μετά το γκολ η Γιουνάιτεντ πίεσε και αφού είχε μία καλή στιγμή με τον Γκαρνάτσο, έφτασε στο 1-1 στο 78′. Ο Αργεντινός πήρε την μπάλα από το λάθος του Τέρνερ, έδωσε στον Ράσφορντ κι εκείνος ψύχραιμα έκανε το 1-1. Η χαρά του δεν κράτησε πολύ βέβαια.
Στο 82′ ο Έρισκεν έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή και στην κόντρα ήρθε το 2-1 για τη Νότιγχαμ από ασίστ του Ελάνγκα και τελείωμα του Γκιμπς Γουάιτ. Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση, αλλά ο Τέρνερ κράτησε όρθια την ομάδα του όποτε χρειάστηκε και της έδωσε ένα πολύτιμο τρίποντο.
Οι συνθέσεις:
Νότιγχαμ Φόρεστ: Τέρνερ, Άινα (87’ Τόφολο), Νιακατέ, Μουρίγιο, Μοντιέλ (74’ Νίκο Γουίλιαμς), Γέιτς, Ντανίλο (87’ Μανγκαλά), Γκιμπς Γουάιτ, Ντομίνγκες (79’ Χάντσον Οντόι), Ελάνγκα (87’ Μπολί), Γουντ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Βαράν, Έβανς, Νταλότ, Γουάν Μπισάκα (90’ Ρεγκιλόν), Έρικσεν, Φερνάντες, Μαϊνού (46’ ΜακΤόμινεϊ), Άντονι (54’ Ντιαλό), Ράσφορντ, Γκαρνάτσο.
- Κληρονομιές: Αξιοποίηση ακινήτων και περιουσιακών στοιχείων – Όλες οι αλλαγές
- Πώς οι λόγιοι της Αλεξάνδρειας προσπαθούσαν να χαρτογραφήσουν τους μύθους της αρχαίας Ελλάδας
- Κάνεις κουτσομπολιό και δεν το ξέρεις
- «Το Βιβλίο της Ζούγκλας»: Ποιος θα είναι ο Μόγλης στην παράσταση που θ’ ανέβει στο Λονδίνο
- Μέση Ανατολή: «Πονοκεφάλους» στην κυβέρνηση για την ενεργειακή κρίση – Ο αγροτικός τομέας και οι αυξήσεις στο ράφι
- Καρκίνος: Σταθερά στο 7% των δαπανών υγείας – Βελτιώνεται η επιβίωση







