Το μήνυμα του Γιοβάνοβιτς στους παίκτες του Παναθηναϊκού
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρέθηκε για τελευταία φορά στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού και αποχαιρέτησε τους μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστές του.
Στο Κορωπί βρέθηκε μέσα στη μέρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να μαζέψει τα πράγματά του και να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Ο Σέρβος τεχνικός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και τόνισε ότι θα χαρεί περισσότερο από όλους αν καταφέρουν φέτος να πάρουν το πρωτάθλημα.
Μεταξύ άλλων ο Γιοβάνοβιτς είπε:
«Όπως γνωρίζετε δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Με κάνατε καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο προπονητή, είστε η ομάδα μου. Μαζί πετύχαμε πολλά.
Την πρώτη χρονιά πήραμε το Κύπελλο, την δεύτερη φτάσαμε μια ανάσα από το πρωτάθλημα, φέτος επιστρέψαμε στην Ευρώπη. Θα μπορούσαμε πέρσι να πάρουμε το πρωτάθλημα.
Εύχομαι να το πάρετε φέτος το πρωτάθλημα και να ξέρετε πως θα το χαρώ πιο πολύ από όλους. Θέλω να σας ζητήσω κάτι. Όσο καλά συνεργαζόμασταν μαζί, το ίδιο καλή να είναι η συνεργασία σας και με τον νέο προπονητή. Να τον βοηθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις γιατί αυτό που μετρά είναι να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του».
- Νέος σεισμός 6.6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία – Οι μετασεισμοί συνεχίζονται
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρόφιμα από χρυσό
- Ελλάδα – Γερμανία: Βαθιά ελλειμματικό παραμένει το διμερές εμπόριο
- Ρεκόρ με καύσωνες για την Ελλάδα μέχρι το 2100
- Γούλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-4: Έριξε τεσσάρα και έπιασε πεντάδα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]



