
«Είπα του Λίλαρντ να σηκωθεί να φύγει από εκεί»
Την συμβουλή του στον Ντέμιαν Λίλαρντ αποκάλυψε ο Καρμέλο Άντονι…
Το περασμένο καλοκαίρι, από τα πιο ηχηρά trade του ΝΒΑ, ήταν αυτό που έφερε τον Ντέμιαν Λίλαρντ στους Μιλγουόκι Μπακς.
Ο Αμερικανός, είναι πλέον συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο και μαζί θα διεκδικήσουν το φετινό δαχτυλίδι του πρωταθλητή.
Αυτές τις μέρες μάθαμε και για τις συμβουλές που έδωσε στον Λίλαρντ λίγο πριν μετακινηθεί στους Μπακς, ο παλαίμαχος φόργουορντ των Ντένβερ Νάγκετς, Καρμέλο Άντονι.
Αναλυτικά όσα αποκάλυψε ο ίδιος πως του είπε:
«Είχαμε μιλήσει το καλοκαίρι και του είπα να σηκωθεί να φύγει από εκεί. Δεν είχα κάτι με το Πόρτλαντ, όμως ήμουν στην ίδια κατάσταση, όταν αγωνιζόμουν στους Ντένβερ Νάγκετς. Η πίστη μας μας σε μια ομάδα, θα μας σκοτώσει. Τι πρέπει να μας συμβεί για να πάρουμε μια απόφαση;»
- Γιατί οι πλούσιοι Κινέζοι αναζητούν πολυτελείς κατοικίες στη Ζιμπάμπουε
- Γιορτή σήμερα 6 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Μεγάλη Δευτέρα και Εορτολόγιο
- Ίντερ – Ρόμα 5-2: Μεγάλη νίκη τίτλου για τους «νερατζούρι»
- Συγκινεί η λήπτρια της καρδιάς της Έμμας – Ο,τι μου συμβαίνει το ξεπερνάω σκεπτόμενη την προσφορά της
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]
- Μεντιλίμπαρ: «Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος – Υπάρχουν πολλά ματς ακόμη»



