
Βέροια: Διάσωση του τραυματισμένου κυνηγού από αέρος
Βρισκόταν σε δύσβατο σημείο που δεν επέτρεπε την προσέγγιση με επίγεια μέσα
Ζωνταντός εντοπίστηκε ο κυνηγός που παρέμενε από χθες σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο στην ευρύτερη περιοχή της Μονής Τιμίου Προδρόμου Βέροιας.
Οι ώρες αγωνίας για τον άνδρα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα της Τετάρτης. Όπως αναφέρει το thestival.gr, περίπου στις 18:00 κάλεσε ο ίδιος ο κυνηγός στις Αρχές και ενημέρωσε ότι έχει τραυματιστεί.
Τον τραυματισμένο κυνηγό παρέλαβε Super Puma προκειμένου να τον μεταφέρει στη Λάρισα
Αμέσως στήθηκε μια γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωση του κυνηγού. Στο σημείο έσπευσαν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα από την Π.Υ. Βέροιας, την Ο.Ο.Ε.Δ. της 2ης ΕΜΑΚ και τον Εθελοντικό Π.Σ. Μακεδονίδος.
Διάσωση από αέρος
Άνδρες της 2ης ΕΜΑΚ από τη Θεσσαλονίκη κατάφεραν μετά από ώρες ερευνών να προσεγγίσουν τον τραυματισμένο άνδρα.
Παρ’ όλα αυτά, το δύσβατο της περιοχής δεν επέτρεπε την προσέγγιση του σημείου με επίγεια μέσα και έτσι με τη συνδρομή της 2ης ΕΜΑΚ, στήθηκε επιχείρηση διάσωσης του τραυματισμένου άνδρα από αέρος.
Ελικόπτερο Super Puma από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης παρέλαβε γύρω στις 10:30 τον τραυματία προκειμένου να τον μεταφέρει στη Λάρισα.
- HELLO! Fashion: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Κρήτη: Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση του 4χρονου και του 6χρονου που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ
- Η Σάνον Ελίζαμπεθ έβγαλε με το «καλημέρα» 1 εκατ. δολάρια στο OnlyFans
- «Τα κεφάλια κάτω»: Όσα είπε ο Μπαρτζώκας στους παίκτες του μετά το 1-0 επί της Μονακό (vid)
- Βαθαίνει το χάσμα υπουργών-βουλευτών στη ΝΔ: Άγρια Κόντρα Ταχιάου-Γιόγιακα στη Βουλή
- Αρχίζει η ανάπλαση της Λ. Αργυρουπόλεως




