Μπάγερν: Χωρίς Λούτσιτς, αμφίβολοι οι Ομπστ και Μπολμάρο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
Ο Λάσο δεν υπολογίζει στον Λούτσιτς για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αμφίβολοι οι Αντρέας Ομπστ και Λεάντρο Μπολμάρο.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ (8/12, 21:15) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague, με τους Βαυαρούς να έχουν μία σίγουρη απουσία αλλά και δύο αμφίβολους.
Νοκ-άουτ ο Λούτσιτς, τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Ομπστ και Μπολμάρο
Ο Πάμπλο Λάσο δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βλάντιμιρ Λούτσιτς, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από την αρχή της σεζόν ακολουθώντας ένα ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Από εκεί και πέρα ο Ισπανός τεχνικός θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους Αντρέας Ομπστ και Λεάντρο Μπολμάρο, καθώς αμφότεροι δεν βρίσκονται στο 100% έχοντας ακολουθήσει κανονικά την αποστολή των Γερμανών.
Η Μπάγερν προέρχεται από τη νίκη στην παράταση με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο έχοντας ρεκόρ 6-6 που την τοποθετεί στην 11η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την ήττα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και έχουν το ίδιο ρεκόρ με τους Βαυαρούς, μόνο που αυτοί βρίσκονται στην 8η θέση.
Έντουαρντς: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός – Περιμένουμε φανταστική ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ»
Ο Κάρσεν Έντουαρντς, που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, μίλησε για το παιχνίδι, τονίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι είναι μεγάλη ομάδα, ενώ στάθηκε και στην ατμόσφαιρα που περιμένει να δει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Η δήλωση του Κάρσεν Έντουαρντς: «Ο Ολυμπιακός είναι προφανώς μεγάλη ομάδα, οπότε πρέπει να προσπαθήσουμε να μείνουμε σταθεροί και να παίξουμε σκληρά. Περιμένουμε επίσης μια φανταστική ατμόσφαιρα, και την περιμένουμε με ανυπομονησία».
- Ρουμανία – Ελλάδα 9-18: Συνέχισε το απόλυτο των νικών η Εθνική πριν τον ημιτελικό με την Ουγγαρία
- Κινδύνευσαν αεροσκάφη με σύγκρουση κατά τη διάρκεια του black out στο FIR Αθηνών;
- ΑΕΚ – Καρδίτσα 88-73: Πήρε τον «εμφύλιο» με ηγέτη τον Λεκαβίτσιους
- The Number Of The Beast: Το εμβληματικό άλμπουμ των Iron Maiden επιστρέφει στο προσκήνιο – 44 χρόνια από την κυκλοφορία του
- Ιράν: Σε 3.117 ανήλθαν οι νεκροί στις διαδηλώσεις, λέει η κρατική τηλεόραση
- «Την χτυπούσε και της ξύριζε το κεφάλι» – Γυναίκα στη Βρετανία ζούσε υπό συνθήκες σκλαβιάς για πάνω από 25 χρόνια



