Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο Λάσο: «Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη»

Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο Λάσο: «Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη»

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό, μια μέρα πριν το παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΣΕΦ για την Euroleague.

Η Μπάγερν Μονάχου θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για τη 13η αγωνιστική της Euroleague, με τον Πάμπλο Λάσο να μιλά για την αναμέτρηση.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ενώ επισήμανε ότι παίζουν σταθερά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Πάμπλο Λάσο αποθέωσε την ομάδα του μεγάλου λιμανιού και υποκλίθηκε στον Γιώργο Μπαρτζώκα

Οι δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο:

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχουν φτάσει ως τον τελικό πέρσι και έχουν winning μεντάλιτι ως ομάδα. Έχασαν δύο σημαντικούς παίκτες αλλά τους αντικατέστησαν με ποιότητα, παίζουν σταθερά υπό τις οδηγίες του κόουτς Μπαρτζώκα.

Εμείς έχουμε απαιτητική εβδομάδα συνολικά, με παιχνίδι κυπέλλου στη Βόννη την Κυριακή. Κάποιοι από τους παίκτες μας επιστρέφουν και θα δούμε πώς θα δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες για εμάς, ως ομάδα στα δύο αυτά παιχνίδια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μπάγερν Μονάχου έχει το ίδιο ρεκόρ με τον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να έχουν από 6 νίκες και 6 ήττες στις πρώτες 12 αγωνιστικές της Euroleague. Την περασμένη Τρίτη (5/12) υποδέχθηκε την Αρμάνι στο Μόναχο και μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση κατάφερε να πάρει τη νίκη με 91-84.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024