
Αντετοκούνμπο: «Πρόκληση το ματς με τη Ρεάλ, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη Euroleague.
Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του την «κακή» ήττα από την Αναντολού Έφες και πλέον επικεντρώνεται στην επικείμενη αναμέτρηση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης για την 13η αγωνιστική της Euroleague.
Ο διεθνής σέντερ έδωσε το σύνθημα για το παιχνίδι με τη μαδριλένικη ομάδα.
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε για το ματς, τονίζοντας πως είναι πρόκληση για τους Πράσινους, ενώ στάθηκε και σε όλα πρέπει να διορθώσουν οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν.
Οι δηλώσεις του Κώστα Αντετοκούνμπο:
«Αποτελεί πρόκληση για εμάς το ότι αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα όπως η Ρεάλ που έχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ νικών στη διοργάνωση. Θα είναι ένα δύσκολο ματς όμως θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Εφές θα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού μας, όπως είναι ο τομέας των ριμπάουντ, η συγκέντρωση στην άμυνα και ο ρυθμός στην επίθεση».
Για το κατάμεστο ΟΑΚΑ: «Αποτελεί μεγάλο κίνητρο για εμάς ότι θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Οι φίλαθλοί μας μας βοηθούν πολύ και μας δίνουν ενέργεια».
Αυτοί σφυρίζουν το Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης
Η Euroleague ανακοίνωσε την διαιτητική τριάδα η οποία θα διευθύνει την αναμέτρηση και αποτελείται από τους Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία), Σαούλιους Ράτσις (Λιθουανία) και Γκέντιαν Τσίτσι (Αλβανία).
- «Αρμάνι, Φενερμπαχτσέ και Ρεάλ Μαδρίτης για Πίτερς»
- «Να δώσουμε λόγους να επιστρέψουν και ευκαιρίες για να μείνουν οι άνθρωποι στον τόπο τους»
- Πάσχα: Πώς αμείβονται όσοι εργαστούν κατά τις ημέρες των αργιών
- Τι αλλάζει στα ταξίδια από και προς την ΕΕ από τις 10 Απριλίου
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο «άριστος» Λαζαρίδης να προσκομίσει το πτυχίο του ή να παραιτηθεί
- Η Αθήνα έχασε τη μάχη: Ο Δημήτρης Μπάσης σκέφτεται να επιστρέψει στο χωριό του

