
Δίπλα στον Μέσι ο Ορτέγκα – «Υπέροχο να είσαι σε αυτή την ομάδα» (pic)
Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού προπονήθηκε μαζί με τον Λιονέλ Μέσι.
Δύο είναι τα μεγάλα γεγονότα των ημερών για τον Φρανσίσκο Ορτέγκα. Το πρώτο αφορά στην κλήση του στην Εθνική Αργεντινής η οποία αποτελεί φυσικά ύψιστο όνειρο για κάθε παιδί που ξεκινά να παίζει ποδόσφαιρο στη χώρα. Πόσω μάλλον όταν αυτή είναι και η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια!
Σε πελάγη ευτυχίας ο αριστερός μπακ των Πειραιωτών
Ο άσος του Ολυμπιακού είναι στις επιλογές του Λιονέλ Σκαλόνι για τα ματς με Ουρουγουάη και Βραζιλία βιώνοντας τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του.
Το δεύτερο μεγάλο γεγονός για τον Ορτέγκα είναι το αντάμωμα με τον Λιονέλ Μέσι. Ο 24χρονος μπακ έχει την ευκαιρία να προπονηθεί μαζί με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου και να… πάρει λίγη από τη μαγεία του. Μάλιστα, η χαρά του ήταν τέτοια που τη μοιράστηκε μέσω ανάρτησης στα social media αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης της «αλμπισελέστε».
«Τίποτα πιο υπέροχο από το να είσαι σε αυτή την ομάδα και να φοράς αυτό το εθνόσημο», ανέφερε ο Ορτέγκα που δημοσίευσε δύο φωτογραφίες. Στην πρώτη είναι μόνος του σε ένα στιγμιότυπο από την προπόνηση και στη δεύτερη είναι σε μία μονομαχία με τον Μέσι.
Δείτε την ανάρτηση του Ορτέγκα:
- Ανταρσία στους MAGA: Το Ιράν, ο νεκρός Τσάρλι, ο «Τρελός βασιλιάς» Τραμπ και οι προδομένοι influencers
- Ίσως ο Τραμπ δεν είχα καταλάβει τι κρυβόταν πίσω από τον «εύκολο» πόλεμο που υποσχέθηκε ο Νετανιάχου στο Ιράν
- Ο Καμαβινγκά χάνει στη Ρεάλ και κερδίζει στην Premier League
- Κουτσούμπας: Ο Μητσοτάκης θέλει να κάνει το «βαθύ» κράτος ακόμα πιο «βαθύ», εργαλειοποιώντας τα ίδια του τα σκάνδαλα
- Παιανία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας μέσα σε χαντάκι – Είχε ταινία γύρω από τον λαιμό του
- Πάρτι του Τζόλη με την Μπριζ κόντρα στην Άντερλεχτ (vids)




