Γιαννούλης: Η ανεύθυνη κυβέρνηση έφερε καλπάζουσα ακρίβεια και αισχροκέρδεια
Ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον Κώστα Σκρέκα για τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του στο Mega για την αντιμετώπιση της ακρίβειας
Πυρά κατά του υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια εξαπέλυσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Χρήστος Γιαννούλης.
Σχολιάζοντας την πρωινή συνέντευξη του υπουργού Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκα στο «Mega», ο Χρήστος Γιαννούλης υπογράμμισε πως «για άλλη μία φορά επιχείρησε να πείσει τους καταναλωτές, ότι τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση προκειμένου να πατάξει την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, είναι στη σωστή κατεύθυνση».
«Η μεγαλύτερη αύξηση τιμών τον Οκτώβριο καταγράφηκε στα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης με ποσοστό άνω του 9%».
Πρόσθεσε πως οι τρεις βασικοί άξονες που αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας και πάνω στους οποίους στηρίζεται η κυβερνητική πολιτική, «κάθε κάθε άλλο παρά οδήγησαν στη μείωση των τιμών στο ράφι.
«Άτολμη κυβερνητική πολιτική που δύο χρόνια τώρα υποβοηθά αυτά τα φαινόμενα», λέει ο Χρήστος Γιαννούλης
«Αντίθετα», σύμφωνα με τον Χρήστο Γιαννούλη που επικαλείται στοιχεία της Eurostat, «η μεγαλύτερη αύξηση τιμών τον Οκτώβριο καταγράφηκε στα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης με ποσοστό άνω του 9%».
Τέλος, ο Χρήστος Γιαννούλης υπογραμμίζει πως «η εκτίναξη του κόστους ζωής, η καλπάζουσα ακρίβεια και η ανεξέλεγκτη αισχροκέρδεια είναι αποτέλεσμα μίας αναποτελεσματικής, ανεύθυνης και άτολμης κυβερνητικής πολιτικής, που δύο χρόνια τώρα υποβοηθά αυτά τα φαινόμενα».
- Η Αλεξανδρούπολη ο επόμενος σταθμός της «Ιθάκης» του Αλέξη Τσίπρα
- Τζιρόνα – Μπιλμπάο 3-0: Μεγάλη νίκη για τους Καταλανούς με κορυφαίο τον Ουναΐ
- Αλεπού ανέβηκε στο πλοίο και ταξίδεψε από την Αγγλία στη Νέα Υόρκη
- «Έζησα τον απόλυτο εφιάλτη» – Η συγκλονιστική μαρτυρία 27χρονης για τη σχέση που σημάδεψε τη ζωή της
- Αντίο σε έναν Motorhead: Πέθανε ο πιστός σύντροφος του Λέμι, Φιλ Κάμπελ
- Super League 2: «Ανάσα» παραμονής ο Νέστος (2-1), νίκησε ο ΠΑΟΚ Β’ (1-0), ισοπαλία ο Ηρακλής (0-0)
- To σχέδιο της Gen Z για πρόωρη… συνταξιοδότηση
- Λύση στο μυστήριο των «υπέρλαμπρων σουπερνόβα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442