«Περίπατος» του Ολυμπιακού στη Ρόδο (102-59)
Ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα από τη Ρόδο επικρατώντας του Κολοσσού με 102-59, έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Παπανικολάου, Μιλουτίνοφ και Πίτερς.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα στη Ρόδο με 102-59 του Κολοσσού και συνεχίζουν αήττητοι στην Basket League. Οι Πειραιώτες είχαν ένα «ήσυχο» απόγευμα, μετά την «διαβολοβδομάδα» που προηγήθηκε στην Euroleague, ανοίγοντας το ροτέισον.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε περισσότερο χρόνο στον Μπραζντέικις, ενώ το ντεμπούτο του πραγματοποίησε ο Γιώργος Τανούλης.
Οι «ερυθρόλευκοι» επέβαλλαν τον ρυθμό τους από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και έβαλαν από νωρίς τις βάσεις για μία άνετη νίκη.
Οι Πειραιώτες δεν βρήκαν αντίσταση από τον Κολοσσό και είδαν τον αρχηγό τους, Κώστα Παπανικολάου, να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση (12π., 2/3 3π.).
Άξιοι συμπαραστάτες του ήταν ο πρώτος σκόρερ Άλεκ Πίτερς με 16 πόντους, ενώ από 13 πόντους είχαν οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Τζορτζ Πάπας (5π.) και Γιώργος Τανούλης (4π.).
Για τους Ροδίτες, που «έπεσαν» στο 1-2, διακρίθηκε ο Ιωσήφ Κολοβέρος με 13 πόντους.
Οι διαιτητές: Καρπάνος, Σκαλτσής, Λουλουδιάδης
Τα δεκάλεπτα: 12-26, 28-49, 38-77, 59-102
- Ολυμπιακός: Η 11άδα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ Novibet (pic)
- Η Αμερικανίδα κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου – Αυτός την αναγνώρισε στα 14, αυτή έβαλε τους όρους της
- Serie A: Νίκη (1-0) μετά από τρία ματς για την Αταλάντα και τροχιά Ευρώπης, τρίτη σερί για την Λάτσιο (2-0)
- Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 68-84: Πέρασαν από τη Γλυφάδα οι «πράσινοι» με κορυφαίο τον Σορτς
- Πιο ζόρικα δεν γίνεται για τον Χάου
- Το Ιράν ανακοίνωσε ότι υποδομές νερού και ενέργειας υπέστησαν σοβαρές ζημιές

