Δεν… βλέπει κανέναν και φροντίζει να το υπενθυμίζει συνεχώς ο Νόβακ Τζόκοβιτς!
Στον τελικό του US Open, ο Σέρβος τενίστας, διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες τον Ντανίλ Μεντβέντεφ (6-3, 7-6(5), 6-3), κατακτώντας το 24 Grand Slam της ένδοξης καριέρας του.
Για τέταρτη φορά έγινε ο βασιλιάς των ΗΠΑ ο Νόλε, που έχει πάει σε άλλο επίπεδο το άθλημα. Μόλις 3 ώρες και 17 λεπτά χρειάστηκε για να κάμψει την αντίσταση του Ρώσου ο μυθικός Τζόκοβιτς, που μετράει πλέον 96 τίτλους στην καριέρα του. Παράλληλα, με το νέο του κατόρθωμα εδραίωσε τη θέση του στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, κερδίζοντας επιπλέον 2.000 βαθμούς, ενώ πρόσθεσε και άλλα 3 εκατ. δολάρια στα ταμεία του.
Για τέταρτη φορά έγινε ο βασιλιάς των ΗΠΑ ο Νόλε
Στο +2 από τον Ράφα Ναδάλ ο Σέρβος τενίστας, που αφιέρωσε το τρόπαιο στην οικογένειά του: «Ζω το παιδικό μου όνειρο, να συμμετάσχω στο υψηλότερο επίπεδο. Προέρχομαι από ένα δύσκολο μέρος, οι γονείς μου έκαναν τεράστιες θυσίες για εμένα, με υποστήριξαν να παίξω ένα ακριβό άθλημα, που δεν μπορούν να σηκώσουν εύκολα όλες οι τσέπες.
Υπήρχε τεράστια πίστη από τους γονείς μου και όλα τα μέλη της οικογένεια. Θέλω να πω στην οικογένειά μου ότι σας αγαπώ, αυτό το τρόπαιο είναι δικό σας, είναι πολύ ξεχωριστό επίτευγμα. Όταν συνειδητοποίησα ότι μπορώ να το πετύχω συνέχισα να βάζω νέους στόχους, δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορώ να κατακτήσω 24 Grand Slam τίτλους».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Η Ένωση Φιλάθλων της Εσπανιόλ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα που θα έχει τον Ζοάν Γκαρσία κάτω από τα δοκάρια της
Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκεοργκίεφ στην ΑΕΚ, αφού ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του, η οποία αναμένεται την Τρίτη (30/12).
«Τρελαίνει» κόσμο ο Ελ Κααμπί! Μετά το γκολ με ψαλιδάκι με τις Κομόρες, πέτυχε ξανά γκολάρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με δύο προσωπικά τέρματα οδήγησε το Μαρόκο στη νίκη με 3-0 επί της Ζάμπια,