Τέλος ο Σετιέν από την Βιγιαρεάλ
Η διοίκηση της Βιγιαρεάλ αποφάσισε να απομακρύνει τον Κίκε Σετιέν από τον πάγκο της ομάδας, μόλις 16 ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Ο Κίκε Σετιέν πληρώνει το πολύ κακό ξεκίνημα της Βιγιαρεάλ στην φετινή σεζόν, με την διοίκηση των «κίτρινων υποβρυχίων» να τον απομακρύνει.
Η Βιγιαρεάλ βρίσκεται στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga με μόλις μια νίκη και τρεις ήττες. Ο Κακός απολογισμός σε συνδυασμό με την άσχημη εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έφερε την απόλυση του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα.
Όλα αυτά ακριβώς 16 ημέρες πριν από την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, δηλαδή την επίσκεψη της Βιγιαρεάλ στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.
Οι πρώτες πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως η ομάδα θα πορευτεί για κάποιο διάστημα με υπηρεσιακό προπονητή τον Μιγκέλ Άνχελ Τένα, ο οποίος είναι ο διευθυντής ποδοσφαίρου.
Συνολικά στην παρουσία του στην ομάδα, ο Σετιέν μέτρησε 39 εμφανίσεις με 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 15 ήττες.
Official: Quique Setién leaves Villarreal and he’s no longer the manager after one win and three losses in four games this season 🟡❌ #Villarreal
The clubs director of football, Miguel Ángel Tena, will take over on an interim basis and take training tomorrow. pic.twitter.com/vxcWnw2H93
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 5, 2023
- Η Ρωσία μέσω της Μαρία Ζαχάροβα διαψεύδει τον θάνατο Ναβάλνι από δηλητήριο βατράχου
- Η Νέα Ζηλανδία στο έλεος νέων καταιγίδων και ισχυρών ανέμων μετά από πλημμύρες με έναν νεκρό
- Γιατί αυτός είναι ο πιο παγωμένος χειμώνας των crypto
- Ο Τραμπ ακόμη «ποθεί» η χώρα του να αποκτήσει τη Γροιλανδία, τονίζει η πρωθυπουργός της Δανίας
- Mattel vs Hasbro – Η μάχη των παιχνιδιών στον ψηφιακό κόσμο
- Νιγηρία: Τουλάχιστον 46 νεκροί σε τρεις επιθέσεις ενόπλων στην πολιτεία του Νίγηρα
