Η Εθνική Ιορδανίας πάλεψε το ματς με την Ελλάδα, όμως στο φινάλε λύγισε από την ανωτερότητα της «γαλανόλευκης» στην 1η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Ροντέι Χόλις-Τζέφερσον μίλησε για το παιχνίδι, τονίζοντας πως η ομάδα του πάλεψε σκληρά, έδωσε συγχαρητήρια στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του απόδοση.
Οι δηλώσεις του Ροντέι Χόλις-Τζέφερσον:
«Παλέψαμε σκληρά, βρεθήκαμε πίσω με μεγάλη διαφορά αλλά δεν τα παρατήσαμε και μειώσαμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την εμφάνιση, αλλά και στην Ελλάδα που άντεξε στην αντεπίθεσή μας.
Εγώ πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα, είτε παίζω στο ‘1’ είτε στο ‘5’. Δυστυχώς είχα πρόβλημα με τα φάουλ, εδώ στην FIBA είναι πέντε και όχι έξι.
Ζητούσα από τον προπονητή να με κρατήσει μέσα. Δυστυχώς δεν μπορούσα να μείνω στο παρκέ όταν η ελληνική ομάδα έκανε το σερί στην τέταρτη περίοδο».
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μπαρτσελόνα ισοπέδωσε την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον ημιτελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ στην Τζέντα και πέρασε στον τελικό για να αντιμετωπίσει είτε τη Ρεάλ είτε την Ατλέτικο Μαδρίτης.
LIVE: Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:15 την αναμέτρηση Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 21η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.