Νέο πάρκο ψυχαγωγίας δημιουργήθηκε στα Ιλίσια
Έτοιμο προς αξιοποίηση από τα παιδιά, το νέο πάρκο ψυχαγωγίας στα Ιλίσια.
Ανανεωμένος και πλήρως εξοπλισμένος χώρος ψυχαγωγίας έκτασης 300,91 τ.μ, που περικλείεται από τις οδούς Ουμπλιανης και Διοχάρους στα Ιλίσια και μετατράπηκε σε μια «όαση» χαράς και ξεγνοιασιάς, αποδόθηκε στους κατοίκους της περιοχής, από τον Δήμο Αθηναίων.
Τοποθετήθηκαν όργανα και δημιουργήθηκαν πυλώνες παιχνιδιού για παιδιά βρεφικής, νηπιακής και προσχολικής ηλικίας. Ο χώρος μεταξύ άλλων διαθέτει, μια διθέσια μεταλλική κούνια με καθίσματα νηπίων, έναν διπλό πύργο – σπιτάκι με πολλές λειτουργίες και προσβάσιμη σκάλα, τσουλήθρες και στύλο πυροσβέστη, μια εντυπωσιακή πολυλειτουργική τραμπάλα πολλών θέσεων, καθώς και ένα σύστημα πολυλειτουργικών επιφανειών για νήπια με κατασκευή αναρρίχησης και αιώρα.
Πηγή φωτογραφίας; Δήμος Αθηναίων
Η παιδική χαρά έχει μεταλλική περίφραξη και ο Δήμος Αθηναίων αναφέρει πως ο χώρος διαθέτει πιστοποιητικό συμμόρφωσης από διαπιστευμένο φορέα ελέγχου, ειδικό σήμα καταλληλότητας λειτουργίας, αλλά και ασφαλές δάπεδο που κρατάει τους μικρούς επισκέπτες μακριά από τραυματισμούς.
«Ο χώρος άλλαξε ριζικά όψη και έγινε ξανά αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των παιδιών μας. Μετατράπηκε σε μια ξεχωριστή «φωλιά» παιχνιδιού που επιτρέπει σε κάθε μικρό δημότη να αποκτήσει ευχάριστα βιώματα, να κοινωνικοποιηθεί, να ενισχύσει τις δεξιότητες του, να απελευθερωθεί», δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.
Πηγή φωτογραφίας; Δήμος Αθηναίων
Η παιδική χαρά ενισχύθηκε με τον απαιτούμενο αστικό εξοπλισμό, καθώς οι υπηρεσίες του Δήμου τοποθέτησαν νέα παγκάκια, βρύση, καλαθάκια, κάδους απορριμμάτων και πληροφοριακές πινακίδες, καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των επισκεπτών της, μικρών και μεγάλων.
- Το άσπρο μαύρο κάνουν Χατζηδάκης και Πλεύρης για να δικαιολογήσουν τη δήλωση Μητσοτάκη για Βενεζουέλα
- Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί, η αποθέωση του κόσμου για το Betsson Super Cup και το… πάρτι στα αποδυτήρια (vid)
- Κέρκυρα: Αντικατάσταση παλαιών αγωγών ύδρευσης
- Μαδούρο: Μεταφέρεται στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης
- Υπομονή μέχρι το 2028 για σύγχρονη αεροναυτιλία λέει ο Δήμας – Καμία εξήγηση για τα αίτια του μπλακ άουτ
- «Παναθηναϊκός και Γκρέμιο συμφώνησαν» – Το αντίτιμο για τον Τετέ

