Νέα Φιλαδέλφεια: Δρακόντεια μέτρα ενόψει του αγώνα στη Λεωφ. Αλεξάνδρας – Ευρεία σύσκεψη στην Κατεχάκη
Με δεδομένο ότι οι οπαδοί της Μαρσέιγ, είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς της ΑΕΚ, ο αποψινός αγώνας κρίνεται υψηλής επικινδυνότητας.
Ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο έχει εκπονήσει η ΕΛ.ΑΣ, για τον σημερινό αγώνα του Παναθηναϊκού με τη γαλλική Μαρσέιγ, μετά και τη δολοφονική επίθεση που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται επί ποδός καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι οργανωμένοι χούλιγκανς οπαδοί της Μαρσέιγ,της ιταλικής Λιβόρνο αλλά και της Ζανκτ Πάουλι του Αμβούργου θα επιχειρήσουν να περάσουν στην Ελλάδα, σε μία πρωτόγνωρη μορφή αντιποίνων.
Με δεδομένο ότι οι οπαδοί της Μαρσέιγ, είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς της ΑΕΚ, ο αποψινός αγώνας κρίνεται υψηλής επικινδυνότητας.
Δρακόντεια μέτρα
Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε σήμερα ευρεία σύσκεψη στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, στην Κατεχάκη, ενώ από χθες εφαρμόζονται αυξημένα μέτρα που περιλαμβάνουν και διακριτική παρακολούθηση οπαδών, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ενώ έχουν επιστρατευθεί και διμοιρίες από την περιφέρεια.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες, εξάλλου είναι έντονη η παρουσία της Αστυνομίας στους δρόμους γύρω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, όπου γίνονται έλεγχοι σε αμάξια τα οποία είναι σταθμευμένα κοντά στο γήπεδο.
Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, αναμένεται να βρίσκονται ακόμα και μέσα στους συρμούς του Μετρό φοβούμενοι μεμονωμένες επιθέσεις σε φιλάθλους που θα πηγαίνουν στο γήπεδο.
Σημειώνεται πως πιθανοί στόχοι, όπως σύνδεσμοι, φυλάσσονται διακριτικά από τις αστυνομικές δυνάμεις καθώς υπάρχουν φόβοι για καταδρομικές επιθέσεις.
- Τροχαία: Δέκα νεκροί και 597 τραυματίες τον Δεκέμβριο στην Αττική – Βεβαιώθηκαν 31.375 παραβάσεις
- Τσιτσιπάς: «Δεν ήμουν σίγουρος αν θα έβλεπα ξανά τον εαυτό μου σ’ αυτό το επίπεδο»
- «Δεν είναι μαγκιά να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη σου» – Η Βάνα Μπάρμπα για τη μονογονεϊκότητα, το sex, τον Μπερλουσκόνι και τις προδοσίες
- Πρωτοχρονιάτικα πυροτεχνήματα στην Αίτνα – Υποδέχτηκε το 2026 με έκρηξη και ποτάμι λάβας
- Ο Ουάρντα… αυτοανακοινώθηκε στον Ηρακλή (pic)
- Η SpaceX του Μασκ κατεβάζει τους δορυφόρους της πιο κοντά στη Γη για λόγους ασφάλειας

