Κινηματογραφική καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Κλεμμένο ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με λεωφορείο
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την καταδίωξη - Άναυδοι παρακολουθούν περαστικοί
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη όταν οδηγός κλεμμένου ΙΧ, τον οποίο καταδίωκε η αστυνομία, κατέληξε να συγκρουστεί με λεωφορείο του ΟΑΣΘ.
Σύμφωνα με το grtimes.gr, ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου, δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα.
Έτσι, ξεκίνησε μια άγρια καταδίωξη από την περιοχή των Συκεών έως και την οδό Λαγκαδά. Ο οδηγός πραγματοποίησε εξαιρετικά επικίνδυνους ελιγμούς και έτσι διέσχισε μεγάλο μέρος της περιοχής της Νεάπολης.
Στη συνέχεια κατέβηκε την οδό Βενιζέλου και μπήκε ανάποδα στην οδό Λαγκαδά, μέχρι που τελικά συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΟΑΣΘ.
Άναυδοι παρακολουθούσαν οι περαστικοί – Έπεσε με ταχύτητα πάνω στο λεωφορείο
Ο οδηγός έπεσε πάνω στο λεωφορείο με αρκετή ταχύτητα και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, από θαύμα δεν τραυματίστηκε ο οδηγός, αλλά και ουδείς από τους αρκετούς επιβάτες στο αστικό λεωφορείο.
Το όχημα ακινητοποιήθηκε και οι αστυνομικοί συνέλαβαν του δύο αλλοδαπούς επιβαίνοντες.
Το λεωφορείο απομακρύνθηκε από το σημείο, ενώ το κλεμμένο ΙΧ το οποίο έγινε «σμπαράλια», παραμένει επί της οδού Λαγκαδά έως ότου το απομακρύνει γερανός.
Επιβάτες του λεωφορείου αλλά και διερχόμενοι από το σημείο παραμένουν επί τόπου, μη μπορώντας να πιστέψουν τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν.
- Με αιχμές για κακή οικονομική διαχείριση το μέιλ του Συλλόγου για την παραίτηση Καρυστιανού – Ζητά επιστροφή τραπεζικών καρτών
- Ρωσικά «μυστήρια» στην Κύπρο
- Ινδία: Επιχείρηση εντοπισμού άγριου ελέφαντα που έχει σκοτώσει τουλάχιστον 20 ανθρώπους από την αρχή της χρονιάς
- Σουδάν: Οι Aρχές ανέκτησαν 570 πολύτιμα αρχαία αντικείμενα από το λεηλατημένο Εθνικό Μουσείο του Χαρτούμ
- Αλέξης Χαρίτσης: Tα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης είναι απολύτως ανεπαρκή
- Νεκρός από χιονοστιβάδα ο Ολυμπιονίκης Ουέλι Κέστενχολτ

