Φωτιά στη Ρόδο: Οκτώ διακομιδές από το ΕΚΑΒ
Το ΕΚΑΒ παρείχε πρώτες βοήθειες σε πάνω από 60 άτομα
Για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα μαίνεται η φωτιά στη Ρόδο, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη με το πύρινο μέτωπο.
Νωρίτερα εστάλη μήνυμα του 112 που καλούσε σε εκκένωση των χωριών Ασκληπιών και Κιοτάρι, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληφορορίες οι πύρινες φλόγες έχουν φτάσει σε ξενοδοχειακές μονάδες στο Κιοτάρι.
Εξαιτίας της ανεξέλεγκτης φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στο νησί, σε συναγερμό έχουν τεθεί οι δυνάμεις του Λιμενικού, οι οποίες συνδράμουν στις επιχειρήσεις διάσωσης με πλωτά μέσα και σκάφη, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκεται και το ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με πληφορορίες, το ΕΚΑΒ έχει πραγματοποιήσει 8 διακομιδές, εκ των οποίων πρόκειται για 4 ενήλικες και 2 νεογνά που διακομίστηκαν στο ΚΥ Αρχαγγέλου, καθώς και 2 ενήλικες στο ΚΥ Γενναδίου.
Ακόμη, διασώστες του ΕΚΑΒ έχουν παράσχει τις πρώτες βοήθειες σε παραπάνω από 60 περιστατικά στον δρόμο, τα οποία παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα.
Σημειώνεται πως το ΚΕΠΥ ΕΚΑΒ έχει θέσει σε ετοιμότητα το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και τα όμορα Κέντρα Υγείας στη περιοχή.
- Έχω παιδιά: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα της κωμικής σειράς
- Πολάκης: Άρση ασυλίας εισηγείται η επιτροπή δεοντολογίας μετά τη μήνυση πρώην στελέχους του ΚΕΕΛΠΝΟ
- Ουκρανία: Θα γίνει μέλος της ΕΕ το 2027; Το σχέδιο των Βρυξελλών, το εμπόδιο Όρμπαν και το Άρθρο 7
- Χριστίνα Λαμπίρη: Δημιούργησε μαζί με το σύζυγο της ένα ξεχωριστό steak house στο Πικέρμι
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Μήπως τελικά η υπερβολική διαφήμιση κάνει κακό στη Δημοκρατία
- Νίκος Καββαδίας: Η ιδιόμορφη «διαφθορά» του





