Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει ο Ρομέου μετά από 12 χρόνια
Ο Οριόλ Ρομέου ολοκληρώνει την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, αφού πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον μένουν μόνο οι υπογραφές.
Ο Οριόλ Ρομέου θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή έπειτα από την αναχώρηση του Σέρχιο Μπουσκέτς από την Μπαρτσελόνα, αφού οι «μπλαουγκράνα» ήρθαν σε συμφωνία με την Χιρόνα και ο 31χρονος ήδη πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.
Ο Ισπανός μέσος θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα μετά από 12 χρόνια, αφού αν στην έγινε κάτοικος Βαρκελώνης σε ηλικία 13 ετών και παρέμεινε μέχρι τα 20 του, όταν και μετακόμισε στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι με το ποσό των 4,6 εκατομμυρίων ευρώ.
Από εκεί αγωνίστηκε δανεικός με τις φανέλες των Βαλένθια και Στουτγκάρδη, πριν τον αγοράσει η Σαουθάμπτον το 2015, όπου παρέμεινε για εφτά χρόνια. Την περσινή σεζόν επέστρεψε στην Ισπανία, για την Χιρόνα, και πλέον ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.
Ο Ρομέου, αφού πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών, σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας «SPORT», ενώ στο πλαίσιο της συμφωνίας θα δοθεί δανεικός στη Χιρόνα για ένα χρόνο ο Πάμπλο Τόρες.
- Harper’s Bazaar Greece: Το τεύχος Απριλίου κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Η γη της ελιάς: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Ανδρουλάκης: Οι Ευρωπαίοι ηγέτες να αγωνιστούν για τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου – όχι ως υποτελείς του Τραμπ
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ έχει το απόλυτο των προκρίσεων
- «Συμφώνησε με τη Μπαρτσελόνα ο Ράιτ»
- Η Ούρσουλα Άντρες είδε 16 εκατ. λίρες της περιουσίας της να γίνονται «καπνός»




