
ΑΕΚ: Την Κυριακή το απόγευμα στην Ελλάδα ο Πιζάρο
Ο Πιζάρο αναμένεται στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής, με σκοπό να υπογράψει την Δευτέρα στην Ένωση και να προπονηθεί την Τρίτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μεξικανός άσος θα προσγειωθεί αύριο, Κυριακή (16/7), στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 5 το απόγευμα. Δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις, αφού ο ποδοσφαιριστής θα προέρχεται από υπερατλαντικό ταξίδι και πιθανώς θα μεταβεί στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί.
Επομένως, την Δευτέρα λογικά ο Πιζάρο θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο 2+1 ετών με την ΑΕΚ.
Αν όλα πάνε καλά, ο Μεξικανός θα επανασυνδεθεί με τον Ματίας Αλμέδια την Τρίτη (18/7) στα Σπάτα, όπου θα προπονηθεί με τους κιτρινόμαυρους για πρώτη φορά, ενώ θα θα βρεθεί ξανά με τον Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος βρίσκεται με το Μεξικό στο Gold Cup.
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν ανακοινώνει εναλλακτικές διαδρομές, επικαλούμενο κίνδυνο «ναρκών»
- Μετανάστες: Η Κομισιόν απαντά σε ερώτηση ευρωβουλευτών για το ναυάγιο στη Χίο
- Ρωσία: Ενας άμαχος νεκρός σε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Γάζα: 4 νεκροί, ανάμεσά τους δημοσιογράφος του Al Jazeera, από ισραηλινά πλήγματα
- Λίβανος: Η Τουρκία «καταδικάζει σθεναρά» τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς
- Λίβανος: Η κυβέρνηση Μελόνι καταδικάζει τους ισραηλινούς πυροβολισμούς κατά της UNIFIL


