
Ελλάδα – Γαλλία 51-98: «Βαριά» ήττα για την Εθνική
Η Εθνική Ελλάδος Νέων δεν τα κατάφερε στον ημιτελικό του Eurobasket Κ-20 απέναντι στη Γαλλία γνωρίζοντας την ήττα με 98-51 και θα δώσει τη «μάχη» της για την τρίτη θέση με αντίπαλο το Βέλγιο.
Η Εθνική Ελλάδος Νέων γνώρισε βαριά ήττα με 98-51 από τη Γαλλία στον ημιτελικό του Eurobasket U20 που διεξάγεται στο Ηράκλειο και έμεινε εκτός τελικού και διεκδίκησης του χρυσού μεταλλίου.
Η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο, που ηττήθηκε νωρίτερα στον άλλο ημιτελικό απέναντι στο Ισραήλ, με στόχο την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο τουρνουά.
Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου παραδόθηκε από νωρίς στην ανωτερότητα των Γάλλων και δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική σε κανένα σημείο του αγώνα. Οι μπλε με επίδειξη δύναμης και αθλητικότητας πήραν τα ηνία από νωρίς πιέζοντας ασφυκτικά στην άμυνα και πετυχαίνοντας εύκολους πόντους στην αντεπίθεση.
Κορυφαίος σκόρερ για τους νικητές ο Μαξίμ Ρεϊνό με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα, ενώ για την Ελλάδα ο Βαγγέλης Ζούγρης πέτυχε ένα ακόμα double-double με 12 πόντους και 10 ριμπάουντ, με τον Λευτέρη Μαντζούκα να συμπληρώνει κι εκείνος 12 πόντους και 8 ριμπάουντ. Άλλους 13 πόντους έβαλε ο Σωτήρης Οικονομόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 14-25, 23-51, 39-66, 51-98
- Τζάνετ Τζάκσον: Ετοιμάζεται για τη συναυλία της στο Heritage Live Festival στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Σχέση: 12 «παγίδες» που κάνουν τη ζήλια να αγγίζει το κόκκινο
- Αντριους Κουμπίλιους: Ετοιμη για υπογραφή η σύμβαση SAFE με την Ελλάδα
- Ο αείμνηστος αδερφός του Έντι Μέρφι «δήλωνε πάντα περήφανος για εκείνον»
- Νέοι κλάδοι στην ασφάλιση – Από πατίνια έως δεδομένα και κατοικίδια
- H Πόλη έπεσε το 1453 – Ρωσία και Ισραήλ προσπαθούν να αντιγράψουν τη διπλωματία της




