Πρώτο… τεστ για την ΑΕΚ
Πρώτο φιλικό για την ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στις 14:00.
Μετά από μια εβδομάδα προπονήσεων επί ολλανδικού εδάφους, έφτασε η ώρα για το πρώτο φιλικό της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, με την αναμέτρηση να μεταδίδεται από το ΑΕΚ TV (14:00).
Περιορισμένες οι επιλογές για τον Ματίας Αλμέιδα, καθώς μόλις χθες (3/7) ενσωματώθηκαν στην κιτρινόμαυρη αποστολή οχτώ ποδοσφαιριστές.
Ο Αργεντινός προπονητής αναμένεται να παρατάξει ενδεκάδα με τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, Ραντόνια, Μοχαμάντι, Μήτογλου και Μουκουντί στην άμυνα, Γιόνσον, Γαλανόπουλο, Γκατσίνοβιτς και Ελίασον στο κέντρο και τους Φαν Βέερτ, Ζίνι στην επίθεση.
Από εκεί και πέρα, οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν ακόμα δύο φιλικά με Αντβέρπ και Σαχτάρ Ντόνετσκ.
- Betsson: Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση για το στοίχημα
- Φυλακές Δομοκού: Στον ανακριτή ο 38χρονος Βούλγαρος που σκότωσε τον ισοβίτη
- Αφγανιστάν: Νέος νόμος των Ταλιμπάν κρίνει νόμιμο να ξυλοκοπείς τη σύζυγό σου «όσο δεν της σπας τα κόκκαλα»
- Ντόρσεϊ: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ»
- «Το Τελευταίο Σημείωμα» του Παντελή Βούλγαρη ξανά στους κινηματογράφους
- Ο Δήμος Νισύρου κηρύχθηκε σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας



