Μια ορχήστρα με μεγάλο όνομα και καταξιωμένους ερμηνευτές ανεβαίνουν την Δευτέρα 17 Ιουλίου στη σκηνή του Θεάτρου Άλσος για μία μουσική πανδαισία με τα σπουδαία έργα του Μίκη Θεοδωράκη.
Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» με τους Κώστα Μακεδόνα, Γιώτα Νέγκα, Άγγελο Θεοδωράκη και ο Γρηγόρης Βαλτινός με όπλα τις μοναδικές φωνές των ερμηνευτών και τους εξαιρετικούς μουσικούς – γνώστες του έργου του Θεοδωράκη θα ταξιδέψει το κοινό στον υπέροχο κόσμο της μουσικής του.
Τραγούδια μέσα από τα οποία ο ελληνικός λαός έμαθε να εκφράζει τη χαρά και τη λύπη του, την απογοήτευση και το θυμό του αλλά και την εθνική του περηφάνια, την αγάπη του για τη ζωή, τον έρωτα, το χορό και το τραγούδι.
Πληροφορίες
Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.