Η Αλ Αχλί ανακοίνωσε τον Μεντί
Την απόκτηση του Εντουάρ Μεντί από την Τσέλσι ανακοίνωσε η Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας, συνεχίζοντας τον «χορό» των αφίξεων στην ασιατική χώρα.
Παίκτης της Αλ Αχλί είναι από το απόγευμα της Τετάρτης (28/6) ο Εντουάρ Μεντί, όπως ανακοίνωσαν από κοινού η ομάδα απ’ τη Σαουδική Αραβία και η Τσέλσι, με το ύψος της μεταγραφής του να αγγίζει ένα ποσό περίπου 19 εκατ. ευρώ.
«Το λιοντάρι της Τεράνγκα θα υπερασπίζεται την εστία μας» ανέφερε η Αλ Αχλί σε ποστάρισμά της στο Twitter. Ο 31χρονος γκολκίπερ μετακόμισε από τη Ρεν στην Τσέλσι το καλοκαίρι του 2020 και ήταν καθοριστικός στην κατάκτηση του Champions League του 2021 από τους «μπλε».
Μετά τη αποχώρηση του Τόμας Τούχελ, έχασε τη θέση του βασικού απ’ τον Κέπα, τόσο επί ημερών Γκρέαμ Πότερ, όσο και επί του Φρανκ Λάμπαρντ.
📝✍🏻@edou_mendy_#WelcomeMendy pic.twitter.com/9DZPAUbyg1
— النادي الأهلي السعودي (@ALAHLI_FC) June 28, 2023
- Marseaux – Εύη Δρούτσα: Η κόντρα για τη Eurovision καλά κρατεί – Πινγκ πονγκ οι απαντήσεις
- Στις 4/2 το Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός
- Φάμελλος: Ντροπή και προσβολή η απουσία του πρωθυπουργού στη Βουλή – Πρόταση από ΣΥΡΙΖΑ για Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής
- Νοκ-άουτ ο Μιλουτίνοφ για τον Ολυμπιακό – Δεν παίζει με την Εφές
- Η ΕΕ σχεδιάζει να ξηλώσει τον επικοινωνιακό εξοπλισμό από προμηθευτές υψηλού ρίσκου – Η Κίνα αντιδρά
- Κακοκαιρία: Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων
