Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θα πάρει... Φεράρι ο Άρης

Θα πάρει… Φεράρι ο Άρης

Ο 31χρονος Αργεντινός μπακ έλυσε το συμβόλαιο του με τον ΑΠΟΕΛ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στους κιτρινόμαυρους και αύριο (29/6) αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει.

O Φράνκο Φεράρι αναμένεται να είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη. Ο 31χρονος Αργεντινός αριστερός φουλ μπακ, έλυσε το συμβόλαιο του με τον ΑΠΟΕΛ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σε όλα με τους κιτρινόμαυρους και αναμένεται να ταξιδέψει αύριο (29/6) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, αφού ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας των δυο πλευρών, να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Ο Φεράρι δεν θα χρειαστεί, φυσικά, χρόνο προσαρμογής, καθώς γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, από τη θητεία του στον Βόλο, όπου και αγωνίστηκε, πριν τη μετακίνηση του στην Κύπρο, για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ. Ο παίκτης θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Τόλη Τερζή, ενώ θα ταξιδέψει (1/7) μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στη Βουλγαρία.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024