Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλείστηκε στην Μαγιόρκα ο Τσιτσιπάς (1-2)

Αποκλείστηκε στην Μαγιόρκα ο Τσιτσιπάς (1-2)

Ο Ελληνας τενίστας ηττήθηκε από τον Γερμανό Γιάνικ Χάνφμαν με 2-1 σετ – Μετά τη Στουτγκάρδη (1ος γύρος) και Χάλε (2ος γύρος), αποκλείστηκε πρόωρα και στην Μαγιόρκα (2ος γύρος).

Δεν σηκώνει… κεφάλι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας τενίστας σε ένα ακόμα παιχνίδι στη φετινή σεζόν στο γρασίδι, παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και ηττήθηκε με 2-1 σετ από τον Γιάνικ Χάνφμαν (4-6, 6-3, 2-6), για τους «16» (σ.σ 2ος γύρος) του τουρνουά που πραγματοποιείται στην Μαγιόρκα.

Ο συμπατριώτης μας, μετά τους πρόωρους αποκλεισμούς σε Στουτγκάρδη (1ος γύρος) και Χάλε (2ος γύρος), γνώρισε ένα ακόμα… κάζο, αυτή τη φορά στην Μαγιόρκα. Στο τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας, πριν το Γουίμπλεντον, το οποίο ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα (3/7).

Στη Στουτγκάρδη ηττήθηκε από τον Ρισάρ Γκασκέ, στο Χάλε από τον Νίκολας Τζάρι και στη Μαγιόρκα από τον Γιάνικ Χάνφμαν, με τον Ελληνα τενίστα να αντιμετωπίζει σε ένα ακόμα παιχνίδι πάρα πολλά προβλήματα.

Απέναντι στο νο48 της παγκόσμιας κατάταξης το νο1 του ταμπλό ήταν νωθρός στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κι αν εξαιρέσει κανείς κάποια καλά διαστήματα που είχε στο δεύτερο σετ, σε γενικές γραμμές η εικόνα του δεν θύμιζε σε τίποτα τον παίκτη που γνωρίζουμε και που στο παρελθόν δεν αντιμετώπιζε προβλήματα σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Η πρώτη «μάχη» των δύο αθλητών σε κυρίως ταμπλό στο Tour ανέδειξε μεγάλο νικητή τον Χάνφμαν, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα λάθη του Τσιτσιπά και παίζοντας όπως ακριβώς έπρεπε πήρε το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του τουρνουά 250 της ATP.

Τσιτσιπάς και Χάνφμαν είχαν τεθεί αντιμέτωποι και στους προκριματικούς του Wimbledon του 2017, με τον Έλληνα πρωταθλητή να επικρατεί στα δύο τάι μπρέικ με 7-6(5), 7-6(5), ενώ ένα χρόνο νωρίτερα, στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση στο τουρνουά της ITF στην Αυστρία, ο Γερμανός είχε επικρατήσει με 6-4, 6-4.

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024